Kumaha carana nambihan tanda tangan kana aplikasi Windows 10 Mail

Ikon aplikasi mail Windows 10

Tulisan anyar anu teras-terasan nunjukkeun kumaha cara ngamaksimalkeun aplikasi Mail, kalebet asli dina Windows 10. Aplikasi ieu sampurna nyumponan kabutuhan pangguna naon waé, aplikasi gratis anu ogé diintegrasikeun kana Windows 10, janten Naon ieu pilihan pangalusna anu aya ayeuna.

Tutorial anu urang nunjukkeun ka anjeun ayeuna aya hubunganana sareng tandatangan. Tanda tangan dina aplikasi email ngamungkinkeun kami netepkeun inpormasi kontak kami ngalangkungan metode salain ti akun email anu kami anggo. Éta ogé ngijinkeun kami nambahan inpormasi ngeunaan padamelan atanapi kagiatan luang urang.

Ngadegkeun tanda tangan dina akun email kami No. éta henteu wajib pisan upami urang nganggo akun henteu propésional. Nanging, upami panggunaan anu kami gunakeun aya hubunganana sareng padamelan urang, langkung saéna kedah nawiskeun inpormasi ngeunaan jalma, perusahaan, inpormasi kontak kami ...

Tambihkeun tanda tangan standar Windows 10

Tambahkeun tanda tangan kana aplikasi Windows 10 Corro

  • Mimiti, urang kedah muka aplikasi teras pencét dina cogwheel anu aya di handapeun aplikasi pikeun ngaksés pilihan konfigurasi Windows 10.
  • Salajengna, urang buka pilihan na Tanda tangan email.
  • Dina jandéla anu dipidangkeun di handap ieu, urang kedah pilih kana rekening mana anu urang hoyong kaitkeun tandatangan yén urang badé ngadamel.
  • Salajengna, urang kedah nyerat téks anu hoyong dipidangkeun, téks anu tiasa urang pormat ku font anu sanés, netepkeun format anu béda (kandel, miring sareng ngagurat), sareng ukuran font sareng warna anu béda.

Sakali kami parantos netepkeun data sareng format tandatangan anu urang hoyong anggo dina aplikasi Windows 10 Mail, urang kedah waé klik dina nampi. Pikeun mariksa yén urang parantos leres-leres ngalakukeun perobihan, urang kedah klik tombol Surat Anyar. Upami sadayana leres, tandatangan bakal ditingalikeun di handapeun rohangan anu parantos kami simpen pikeun nyerat téks anu urang hoyong kirim.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.