Kumaha carana nambihan transisi dina PowerPoint

Transisi PowerPoint

Nyiptakeun slide di PowerPoint ngamungkinkeun urang nunjukkeun sacara teratur inpormasi anu aya hubunganana sareng proyek, boh fokus kana padamelan urang atanapi pikeun lingkungan kulawarga. Aplikasi ieu biasa dianggo pikeun nyiptakeun kompilasi poto sareng bagi poto eta dina format video, sanaos henteu teras-terasan.

Upami ideu anjeun pikeun ngumpulkeun sababaraha foto, anu ditayangkeun pikeun waktos anu tangtu sareng ngadamel pidéo sareng sadayana, anjeun kedah tambahkeun transisi. Ku cara kieu, antara fotografi sareng fotografi, animasi leutik bakal ditingalikeun anu bakal ngaluarkeun poto samemehna sareng ngalebetkeun kontén anyar.

PowerPoint nawarkeun kami tipena béda transisi pikeun ngarobih presentasi urang, transisi urang tiasa nyetél durasi na. Hiji nasihat, beuki gancang beuki hadé.

Gumantung kana jinis transisi, éta ngagaduhan durasi anu parantos ditangtoskeun, durasi anu urang tiasa ngarobih saluyu sareng kabutuhan urang. Naséhat: langkung gancang transisi, langkung saéUpami teu kitu, pidéo bakal panjang pisan sareng transisi bakal gaduh prominence anu sakuduna henteu.

Transisi PowerPoint

Para tambahkeun transisi kana slide PowerPoint urang kedah ngalaksanakeun léngkah anu diwincik di handap ieu.

  • Hal kahiji anu kedah diémutan nyaéta transisi ditambihan dina tungtung unggal slide, janten urang kedah buka slide munggaran.
  • Teras, pencét dina Transisi, Pilihan anu aya dina pita pilihan luhur.
  • Teras, urang pilih jenis transisi urang hoyong anggo. Unggal transisi nunjukkeun urang ikon leutik kumaha bakal katingalina. Transisi diklasifikasikeun kana tilu katégori: Halus, Panon-panon, Eusi Dinamis.

Upami urang hoyong netepkeun transisi anu sami pikeun sadaya slide, urang kedah milih sadayana, pencét dina transisi, pilih mana anu dipikahoyong sareng atur lilana transisi (perenahna di sisi katuhu)

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.