Kumaha carana nambihan widget dina desktop Windows 10

Widget dina Windows 10

Windows Vista parantos ngatur, kana waktosna, janten salah sahiji vérsi paling parah anu Microsoft dileupaskeun sapanjang sajarah na, ngaleuwihan versi anu sanés. Masalah sareng versi ieu nyaéta diperlukeun tim anu pohara kuat tiasa fungsi sedeng dina kaayaan.

Salaku tambahan, éta henteu ngabantosan yén dina awalna, kami mendakan widget anu béda anu henteu langkung ti ngalaunkeun operasi salinan Windows kami. Untungna pikeun dunya komputer, Microsoft henteu masihan seueur waktos pikeun hirup sareng Windows 7 gancang pencét pasar, salah sahiji Windows anu pangsaéna kalayan ijin Windows 10.

Widget Windows Vista ngamungkinkeun kami nempatkeun inpormasi anu diénggalan sacara real waktos dina desktop komputer urang, sapertos cuaca, waktos, kinerja komputer urang, feed berita atanapi jaringan sosial ... Tapi kusabab éta ngalambatkeun tim, gancang dipiceun ku seuseueurna pangguna, sanaos ngagaduhan utiliti anu cukup praktis.

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu masih sono kana widget, urang gaduh berita anu saé, kumargi ngalangkungan aplikasi Widgets HD, sayogi di Microsoft Store, urang tiasa ngaraosan deui dina desktop komputer urang. Widget HD ngamungkinkeun urang pikeun nambihan Widget ieu kana méja tim kami:

  • Jam pasagi
  • Jam digital
  • Jam dunya
  • Jam dunya Customizable
  • Kalénder
  • waktu
  • Judul berita
  • Indéks saham
  • Inpormasi sumberdaya ti tim kami
  • Galeri Gambar
  • Konverter koin
  • Konverter unit
  • Kamus
  • Panarjamah
  • Kalkulator
  • Catetan Dina-Layar (Pasang-na)
  • Laju sambungan urang.

Widget HD sayogi pikeun anjeun unduh lengkep gratis. Upami urang hoyong muka konci sadaya pilihan, urang kedah ngaliwat Checkout. Gratis, urang tiasa nambihan Widget cuaca, jam, méteran CPU, galéri gambar, kalkulator, unit sareng konverter mata uang sareng catetan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.