Kumaha ngadalikeun PC Anjeun tina alat sejen

RDP

Aya seueur kaayaan dimana sumberdaya tiasa ngatur komputer jarak jauh pisan mangpaat. Ieu biasana dilakukeun, contona, nalika urang kudu nginjeumkeun leungeun ka pamaké séjén anu aya di lokasi béda ti urang. Kami nyambung ka komputer anjeun sareng, tina komputer kami, kami ngalih ka komputer anjeun pikeun ngalaksanakeun tindakan anu diperyogikeun dina unggal kasus. Dina tulisan ieu urang badé ningali kumaha carana ngadalikeun PC ti alat sejen.

Pungsi ieu tiasa pisan mangpaat malah keur diri urang sorangan, sabab ngamungkinkeun urang pikeun ngakses komputer urang sorangan ti lokasi sejen. Contona, pikeun ngakses file atawa program nu urang geus dipasang dina eta.

Dina Windows eta kaasup sacara standar fitur desktop jauh disebut RDP (Protokol Desktop Jauh). Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyieun sambungan antara dua komputer, salami pangurus duanana ngidinan. Tapi tanpa kedah nerapkeun protokol ieu, urang gaduh metodeu sanés pikeun ngahontal hal anu sami. Hartina, ngadalikeun PC ti alat sejen.

Solusi pangbasajanna sareng panggancangna nyaéta masang program dina komputer urang anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun operasi ieu ku cara anu sederhana sareng aman. Sarta dina kategori husus ieu, aya loba milih ti. Ieu saran kami:

AnyDesk

naon waé

Parangkat lunak munggaran dina daptar kami nyaéta AnyDesk, solusi anu geus jadi pohara populér pikeun sagala rupa alesan. Anu pangheulana nyaéta yén éta mangrupikeun program gratis (sanaos vérsi anu mayar kalayan fungsi tambahan) anu masihan urang kamungkinan ngadalikeun komputer tina jarak jauh.

Alesan anu sanés pikeun milih AnyDesk nyaéta panggunaanana saderhana pisan. Salaku conto, pikeun ngaksés PC tina telepon sélulér, urang kedah ngaunduh aplikasi dina smartphone pikeun ngahubungkeun éta. Dina waktos anu sami, anjeun kedah ngamimitian program dina PC. Di dinya, kode salapan digit disayogikeun anu kedah diasupkeun kana aplikasi pikeun ngarengsekeun prosésna.

Salian ti ieu, éta mangrupikeun program anu saé pisan anu bakal nyandak sakedik rohangan panyimpen dina komputer urang. Tur éta salawasna metot.

Link pikeun ngundeur software: AnyDesk

Download Tumbu pikeun Android y ios.

Google Chrome Jauh Desktop

desktop jauh Chrome

Ayeuna hayu urang tingali solusi anu ditawarkeun Google pikeun ngontrol PC urang sorangan tina alat anu sanés. Disebut Google Chrome Jauh Desktop, kawas kieu, tanpa meunang pajeulit jeung ngaran elaborate. Pikeun tiasa dianggo dina komputer Windows urang, urang ngan ukur kedah masang browser Chrome sareng ngaktifkeun ékspansi Chrome Desktop Jauh, nu sadia haratis di Toko Wéb Chrome.

Nyetél alat ieu saderhana pisan sareng ngan ukur peryogi sababaraha menit. Saatos éta, gampang pisan pikeun ngamimitian ngabagi unsur naon waé anu dipikahoyong tina layar PC Windows anjeun. Hiji-hijina sarat nyaéta yén alat kadua kedah dipasang browser anu sami, nyaéta, dipasang Google Chrome (atanapi sarimbag dina versi mobile). Sambungan jauh téh basajan lamun urang turutan parentah nu nembongan dina layar.

nu pang luhur

supremo

Panginten program anu paling henteu dipikanyaho dina seleksi ringkes urang, sanaos kanyataanna teu aya anu sirik ka batur. nu pang luhur mangrupakeun software kadali jauh PC nu gawéna cukup ogé sarta ogé bebas , salami eta dimaksudkeun pikeun pamakéan pribadi (pikeun pamakéan profésional atawa bisnis, anjeun kudu ngalanggan salah sahiji rencana mayar maranéhna).

Parangkat lunak cocog sareng Windows, macOS, Linux, iOS sareng Android. Gampang pisan dianggo. Kalayan éta urang tiasa ngontrol PC jarak jauh tina alat anu sanés, ngiringan rapat sareng ngobrol sareng pangguna jauh. Praktis pisan.

Salian fungsi kadali jauh PC, éta nawiskeun fungsi anu henteu langkung pikaresepeun. Contona, babagi payil sareng polder jarak jauh antara komputer.

TeamViewer

teamwiever

Anu paling kasohor tina pilihan anu aya pikeun ngatur PC jarak jauh, sahenteuna ku jumlah pangguna. Sapertos solusi anu sanés dina daptar kami, supados tiasa dianggo TeamViewer Kahiji anjeun kudu ngundeur tur masangkeunana dina dua komputer nu Anjeun hoyong sambungkeun (aya ogé kamungkinan ngagunakeun versi pikeun alat nu bagerak kayaning smartphone sarta tablet). Sambungan dijieun ngaliwatan kode husus nu pakait jeung unggal alat.

Sapertos SupRemo, program ieu ogé kalebet layanan obrolan anu praktis pisan anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel saluran komunikasi antara dua pangguna anu nyambung, supados langkung saé koordinat tugas anu dilaksanakeun jarak jauh.

Kitu ogé, TeamViewer nawiskeun pangguna individu versi gratis anu lengkep pikeun panggunaan pribadi, ogé pilihan pamayaran sanés anu ditujukeun pikeun perusahaan sareng profésional.

Zoho Ngabantosan

zoho

Urang nutup daptar kami kalawan Zoho Ngabantosan, software bantuan jauh dirancang husus kalawan kaperluan gawé babarengan dina pikiran. Ieu tiasa nyarios yén anu ngabédakeun solusi ieu sareng anu langkung populér nyaéta yén éta langkung cocog pikeun panggunaan bisnis.

Sabenerna, Zoho Assist mangrupikeun salah sahiji tina seueur alat dina suite Zoho. Husus, hiji anu geus dimekarkeun pikeun bisa ngakses komputer mana wae dina cara basajan, utamana pamikiran ngeunaan kinerja alus tina layanan bantuan teknis. Anjeun terang, lalaki IT anu naroskeun idin ka klienna pikeun nyambungkeun jarak jauh sareng ngabéréskeun masalah.

Sadaya ieu ngajadikeun ieu pilihan anu langkung tepat sareng mayar, sanaos nawiskeun seueur rencana anu béda-béda anu adaptasi sareng anggaran tina sagala jinis usaha.

Ieu, pondokna, lima usulan urang supados salah sahiji urang tiasa ngontrol PC urang tina alat anu sanés. Daptar éta tiasa langkung panjang, tapi kalolobaan pangguna bakal mendakan naon anu dipilarian dina salah sahiji solusi ieu. Nu mana anu karesep anjeun?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.