Kumaha carana ngadamel tim kami mimitian langkung gancang

Windows 10

Urang sadayana hoyong tim kami mimitian gancang sareng ulah dipaksa ngopi di antara mencét tombol mimitian tim kami dugi tungtungna éta ngeureunkeun maca hard disk sareng urang tiasa dianggo kalayan éta.

Upami alat-alat urang gaduh hard disk padet (SSD), waktos boot alat-alat kami pondok pisan, janten aya sakedik anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngirangan waktos boot. Tapi upami hard drive urang mékanis (HDD), anjeun bakal ningali kumaha waktos na jauh dikirangan.

Seueur aplikasi anu henteu aya alesan anu menerkeun éta dieksekusi nalika tim kami ngamimitian. Sareng kuring nyarios henteu aya alesan pikeun menerkeun aranjeunna sabab, gumantung kana aplikasina, henteu perlu preload aplikasi upami urang nganggo iraha waé. Conto anu jelas tina kalakuan anu salah ieu dina sababaraha aplikasi aya dina peramban Chrome, panyungsi anu dimuat nalika urang ngamimitian komputer pikeun ngirangan waktos loading nalika ngajalankeun pikeun anu munggaran.

Dina ménu mimiti kami ogé tiasa mendakan jinis aplikasi sanés anu ngajalankeun nalika ngamimitian komputer, aplikasi anu Éta diperyogikeun pikeun alat éksternal anu nyambung tiasa dianggo atanapi urang tiasa nyambung kana alatna. Jinis aplikasi ieu kedah teras dijalankeun nalika urang ngamimitian komputer salami urang kedah ngagunakeun pakakas anu pakait. Upami teu kitu, urang tiasa teras ngaleungitkeun aranjeunna

Cabut aplikasi tina ngamimitian Windows

Nonaktipkeun aktip ngamimitian ménu

  • Mimiti, urang kedah ngaksésna Manajer Tugas ngalangkungan tombol Ctrl + Alt + Del.
  • Teras, urang angkat ka tab mimiti.
  • Tab ieu nunjukkeun sadaya aplikasi anu dijalankeun nalika Windows dimimitian. Upami urang hoyong mareuman anu teu kedah urang mimitian nalika ngamimitian komputer, urang kedah milih nganggo mouse sareng pencét dina tombol katuhu handap, dina tombol Nonaktipkeun.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.