Kumaha meungpeuk Microsoft Edge nalika boot Windows 10

Windows 10

Nalika urang boot Windows 10, Microsoft Edge preloads. Ku cara kieu, nalika urang muka panyungsi, éta bakal langkung gancang tibatan normal. Ieu nyalira mangrupikeun hal anu raoseun, sabab éta ngamungkinkeun kami nganggo panyungsi dina cara anu langkung raoseun, tapi seueur pangguna anu henteu nganggo panyungsi ieu. Janten proses ieu mangrupikeun hal anu henteu masuk akal dina kasus anjeun.

Sanaos upami urang hoyong, urang tiasa nyegah Edge tina preloading unggal waktos urang boot Windows 10. Aya cara pikeun ngahontal éta, anu ku kami bade nunjukkeun anjeun di handap. Anjeun bakal ningali yén éta mangrupikeun hal anu saderhana pisan pikeun ngahontal.

Kami badé damel dina pendaptaran Windows 10, janten langkung saé ngadamel titik balikkeun sateuacan, sapertos anu kami ngajarkeun anjeun sababaraha dinten ka pengker. Teras, urang ngajalankeun paréntah rédedit anu bakal ngamungkinkeun urang muka pendaptaran. Sakali lebet, urang kedah angkat ka jalur ieu: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Kawijakan \ Microsoft \ MicrosoftEdge \ Main.

Microsoft Tepi

Hal salajengna anu urang kedah lakukeun nyaéta buka konci Utama. Kami pencét sareng tombol beurit katuhu sareng dina pilihan anu kaluar kami pilih anu anyar. Teras nilai DWORD 32-bit. Urang kedah masihan nami, anu dina hal ieu bakal AllowPrelaunch terus urang pasikeun éta nilai 0.

Nalika urang parantos ngalaksanakeun ieu, urang bakal kéngingkeun Edge supados teu dimuat nalika urang ngamimitian Windows 10. Urang ogé kedah mareuman preload tina tab anu énggal. Pikeun ngalakukeun ieu, urang angkat ka rute ieu: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Kawijakan \ Microsoft \ MicrosoftEdge \ TabPreloader. Dina konci TabPreloader, urang deui ngadamel nilai anu disebat AllowTabPreloading sareng kami masihan nilai 0.

Kalayan léngkah-léngkah ieu kami parantos réngsé ngalengkepan prosés. A) Leres, nalika urang ngamimitian Windows 10 sakali, panyungsi moal dimuat dina momen naon. Prosés anu iraha waé urang hoyong urang tiasa ngabalikkeun. Sanaos upami urang henteu nganggo Tepi henteu masuk akal pikeun ngalakukeunana. Naha anjeun nganggo Microsoft Edge?


4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Michael cenahna

    Halo, dina pendaptaran pc kuring, kalayan Windows 10, teu aya garis mimitian ti: Microsoft, leungit: MicrosoftEdge \ main

  2.   Jose Maria cenahna

    ti: Microsoft, leungit: MicrosoftEdge \ main

  3.   Diego cenahna

    Sakumaha dua koméntar anu sateuacanna ka anu ieu nyarios, jalur "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ MicrosoftEdge \ Main" TEU ADA dina régistri. Éta sanés masalah naha éta Windows Home atanapi Pro sabab kuring gaduh duanana, dina notebook sareng dina pc desktop masing-masing.

  4.   Carlos cenahna

    Solusi paling épéktip nyaéta ngaleupaskeun browser