Kumaha carana ngonci bilah tugas di Windows 10

Bilah tugas di Windows 10 mangrupikeun bagian anu paling penting dina komputer urang, kumargi éta mangrupikeun cara utama pikeun berinteraksi sareng éta, naha pikeun muka aplikasi, muka file, ngarobih setélan komputer ... atanapi ngan saukur pikeun tingali naon tanggal sareng waktos beurang.

Dina pilihan konfigurasi anu disayogikeun ku Microsoft pikeun kami, kami kamungkinan tiasa mindahkeun taskbar ka sisi mana waé layar, ku cara ieu, urang tiasa nambihan rohangan luhur sareng handap dina sababaraha aplikasi. Tapi salian ti éta, ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngahalangan supados teu aya anu mindahkeun éta.

Upami urang sacara rutin ngabagi peralatan kami sareng jalma sanés, sareng jalma-jalma resep nyabak tempat anu sanésna sareng taskbar mangrupikeun tujuan utamina, sigana anjeun parantos bosen ngarobah posisi na unggal-unggal anjeun ngaksés alatna. Ngonci béréndélan mangrupikeun jalan kaluar anu hadé. Dina raraga meungpeuk posisi taskbar supados teu aya anu sanés anu tiasa tiasa ngarobah jabatanana kecuali éta lebet kana pilihan konfigurasi, urang kedah laksanakeun léngkah ieu:

  • Mimiti, urang kedah ngaksés pilihan Konpigurasi Windows 10, ngalangkungan tombol pintas keyboard Windows + abdi. Atanapi, urang tiasa ngalaksanakeunana ngalangkungan tombol start sareng ngeklik roda roda anu aya di luhur tombol kanggo mareuman komputer.
  • Salajengna urang buka tombol Personalisasi> Taskbar.
  • Pikeun ngonci posisi béréndélan, urang kedah nyirian saklar di gigireunna Konci taskbar.

Ti saprak éta, anjeun tiasa ngalakukeun tés sacara langsung, task bar bakal kakonci sareng moal tiasa deui ngarobih jabatanana saolah-olah urang tiasa ngalakukeun dugi ka ayeuna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.