Kumaha cara nutup méja di Windows 10

Ngadamel desktop anyar

Nalika damel sareng aplikasi anu béda dina komputer anu sami, sigana urang untung gaduh dua monitor pikeun pangguna, sahingga urang tiasa muka dua aplikasi dina unggal monitor sahingga tiasa dianggo ku cara anu langkung nyaman. Tapi teu sadaya jelema ngagaduhan kamampuan pikeun damel sareng dua monitor sasarengan.

Ieu dimana desktops virtual janten maén. A desktop virtual ngamungkinkeun urang pikeun gaduh aplikasi anu béda kabuka dina langkung méja, supados tiasa ngarobih desktop pikeun nganggo aplikasi anu urang peryogikeun sadaya waktos tanpa kedah muka sareng nutup aranjeunna teras-terasan.

Upami urang henteu ati-ati, panginten tiasa ku jalanna waktos, jumlah méja komputer anu urang kabuka bakal ageung pisan janten palang luhur ménu multitasking tempat méja na ditampilkeun, éta ageung pisan yén éta masalah pikeun milarian anu urang pilari.

Sadaya komputer meja anu urang kabuka dipidangkeun sacara miniatur nalika ngakses multitasking, desktops anu ditingalikeun sasarengan sareng sadayana anu parantos kami buka sateuacana kami henteu ngagaduhan pancegahan nutup, Boh kusabab urang poho atanapi kusabab urang ngan saukur ngaluluskeun hal éta. Upami anjeun hoyong terang kumaha cara nutup desktop virtual anu anjeun henteu nganggo deui, anjeun kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

  • Mimiti, anjeun kedah ngakses multitasking, ngalangkungan tombol di belah katuhu kotak search atanapi ku mencét kombinasi konci: Tombol Windows + tab.
  • Teras, urang angkat ka desktop anu henteu nembongkeun aplikasi anu kabuka sareng pencét dina X ditampilkeun dina sudut katuhu luhur.
  • Ku ngaklik X, desktop bakal ngaleungit. Upami urang ngagaduhan aplikasi anu kabuka, tapi minimal, ieu bakal dipidangkeun dina desktop salajengna atanapi sateuacanna, gumantung kana naha urang gaduh langkung terbuka.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.