Kumaha carana nyegah taskbar tina disumputkeun

Kumaha carana nyegah taskbar tina disumputkeun

Taskbar, sapertos bin ulang, mangrupikeun dua penemuan hébat komputasi. Bilah tugas di Windows henteu ngan ukur nunjukkeun urang mana aplikasi anu kabuka dina komputer urang, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyéépkeun aplikasi anu urang badé teras-siap didamel.

Bilah pancén, upami ditempatkeun di handapeun layar sacara standar, tapi urang tiasa ngarobih posisina ka sisi sanés layar ku nyeretana. Tapi salaku tambahan, urang ogé tiasa nyumputkeunana, fungsi anu ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun ukuran pinuh monitor urang.

Upami ukuran monitor urang leutik, kusabab aplikasi anu kami anggo nyumputkeun bagian antar antarpasar dina handapeun taskbar, hiji-hijina solusi pikeun tiasa aksés tanpa kedah ngarobih ukuran jandela aplikasi nyaéta ku nyumputkeunana.

Ku nyumputkeun béréndélan, éta ngan ditingalikeun nalika urang nempatkeun beurit dina posisi anu badé ditingalikeun, prosés anu sigana henteu salamina nalika kanyataanna henteu. Upami Anjeun hoyong nyegah batang tugas tina nyumput sareng anjeun hoyong éta tiasa katingali, ieu sababaraha léngkah pikeun nuturkeun:

Kumaha carana nyegah taskbar tina disumputkeun

  • Mimiti, urang kedah nempatkeun beurit dina batang tugas, pencét tombol katuhu mouse sareng pilih Konfigurasi tina batang tugas.
  • Salajengna, dina kolom katuhu, tina dua anu dipidangkeun, urang kedah mareuman kotak Otomatis nyumputkeun task bar dina modeu desktop.

Upami urang hoyong batang tugas nyumput deui nalika urang henteu ngalaksanakeunana, urang kedah ngaktipkeun saklar anu sami. Pas urang aktipkeun, urang bakal ningali kumaha taskbar ngaleungit tina pandangan urang.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francis Xavier Martinez cenahna

    Halo, kuring ngalakukeun naon anu aranjeunna nunjukkeun, sareng nalika kuring nempatkeun pidéo dina YouTube atanapi Odysee, dina layar pinuh taskbar terus nyumput sareng kuring henteu hoyong, sabab éta tiasa motong sababaraha detil ngeunaan tutorial pidéo. .
    Abdi hoyong terang kumaha carana sangkan teu nyumputkeun dina layar pinuh.

    Hatur nuhun

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Nalika maén pidéo dina layar pinuh, bar ngaleungit dina sagala hal, éta henteu tiasa dirobih dina pilihan Windows.
      Hiji-hijina hal anu kuring mamatahan anjeun lakukeun, upami anjeun hoyong motong, nyaéta ngagunakeun kombinasi konci Windows Key + Shift + S atanapi tombol Print Screen.

      Salam.