Kumaha cara nyieun rekening Microsoft

Ieu mangrupikeun aksés utama pikeun ngaksés Microsoft atanapi ngadamel akun kami

Gaduh akun Microsoft henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun lebet kana sistem operasi Windows 10 anjeun sareng nyambungkeun kana profil online anjeun, éta ogé muka panto anu saé. set program sareng alat nu geus jadi populér di taun panganyarna. Sanaos sakapeung tiasa pikaboseneun gaduh sadayana singkronisasi sareng langkung saé nganonaktipkeun sinkronisasiÉta aya dina panangan anjeun. Dina postingan ieu kami bakal marios alat anu paling penting anu anjeun gaduh dina pembuangan anjeun.

aplikasi numbu Microsoft

OneDrive

El awan hosting Ieu mangrupikeun salah sahiji alat anu hébat anu kami parantos nembe. Microsoft OneDrive ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen sajumlah ageung file dina jaringan jaringan pikeun gaduh salinan cadangan (gratis 5 GB, tiasa dilegakeun dugi ka 5 TB nalika mayar). Éta mangrupikeun jasa anu lincah, khususna pikeun ngabagi file sareng pangguna sanés tanpa hariwang ngeunaan sababaraha watesan anu tiasa ditumpukeun ka anjeun nganggo email.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook nyaéta program éta ngatur email, sanaos éta ogé gaduh vérsi wéb dimana anjeun tiasa ngaksés kotak surat anjeun, ngirim sareng nampi email atanapi bahkan ngalaksanakeun jinis tugas sanés sapertos ngobrol atanapi nelepon pidéo. Nalika anjeun nyiptakeun akun Microsoft anjeun gaduh pilihan pikeun nyiptakeun email Outlook sareng anu pangsaéna, éta gratis.

Microsoft Store

Microsoft Store mangrupikeun toko digital anu kalebet Windows 10 sareng anjeun gaduh aksés pinuh dina waktos anu sami anjeun nyiptakeun akun. Eta ngidinan Anjeun pilarian, ngundeur tur meuli program naon baé Anjeun peryogi dina komputer Anjeun atawa malah dina terminal atawa tablet. Éta ogé tanggung jawab pikeun ngalacak naon anu dipasang pikeun ngaunduh deui upami parantos dihapus atanapi ngalaksanakeun apdet upami aya versi énggal.

Microsoft Store mangrupikeun alat anu saé pikeun ngaksés aplikasi

Skype

Ngobrol, telepon sora sareng telepon pidéo; Ieu mangrupikeun trio kamungkinan anu ditawarkeun Skype ka para pangguna sareng sayogi sapinuhna nalika anjeun parantos muka profil Microsoft anjeun. Program ieu parantos beroperasi mangtaun-taun sareng ngamungkinkeun komunikasi antara pangguna ti sakumna pangeusina dina PC sareng alat pinter.

Xbox

Upami anjeun tukang maén video, anjeun ogé tiasa asup kana ladenan Xbox pikeun ngahijikeun akun énggal anjeun sareng konsol Xbox One anjeun. Ku cara éta, anjeun tiasa ngatur silaturahim anjeun, ngontrol kaulinan naon anu anjeun ulinkeun, sareng malah ngamangpaatkeun fungsi online ditawarkeun ku platform nu. Diantara sababaraha kemungkinan ieu teh bagikeun kaulinan antara konsol kaulinan sareng komputer atawa malah Game Pass, jenis Netflix pikeun video kaulinan.

kantor 365

Kecap, Excel, Aksés, PowerPoint… Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel dokumén, spreadsheet, presentasi sareng seueur deui anu panjang dikumpulkeun di dinya. Upami anjeun hoyong ngamaksimalkeun éta, atanapi malah gaduh aksés kana versi gratis, sanaos rada terbatas, leres pisan anjeun kedah gaduh Akun Microsoft.

Léngkah-léngkah nyieun akun Microsoft ngalangkungan wéb

Urang bade ngajelaskeun sagala léngkah anjeun kudu nuturkeun pikeun ngadaptar hiji akun Microsoft sarta, sajaba, urang ogé bakal jéntré sagala program jeung jasa nu bisa ngamangpaatkeun sanggeus didaptarkeun. Anu terakhir mangrupikeun salah sahiji kakuatan anu paling hébat dina sistem akun ieu sareng anu ngajak seueur pikeun ngadaptar sareng éta.

Pikeun gaduh profil akun di Microsoft kami nyarioskeun léngkah-léngkah di handap ieu, éta saderhana sareng gancang. Mimiti anjeun kedah angkat ka halaman resmi Microsoft pikeun nyieun akun anyar, nu bisa Anjeun pigawé tina link ieu. Saatos éta, tuturkeun léngkah-léngkah anu kami jelaskeun di handap ieu supados anjeun henteu leungit dina prosésna.

Nyiptakeun akun sareng Microsoft gampang pisan. Kalayan sababaraha léngkah saderhana, akun anjeun bakal siap dina sababaraha menit.

Ayeuna urang kudu ngasupkeun a alamat surélék nu valid tur unikUpami anjeun teu acan gaduh, anjeun tiasa klik "Kéngingkeun alamat email énggal" pikeun ngamimitian prosés nyiptakeun email anjeun. Éta malah masihan urang pilihan pikeun ngadaptar akun nganggo telepon sélulér kontak urang, sanaos langkung saé pikeun ngalakukeunana via email. Dina halaman ieu bakal muncul formulir dimana urang kedah nunjukkeun nami sareng nami kulawarga, nami pangguna atanapi alamat email, kecap akses, konfirmasi deui kecap konci, nagara atanapi daérah, tanggal bangsa sareng gender.

Pikeun Microsoft ngajaga akun kami aman, éta ogé bakal naroskeun ka kami dina tungtung formulir pikeun kami nomer telepon sareng akun surelek alternatip, anu tiasa kami aksés pikeun pulihkeun kecap akses aksés upami urang hilap iraha waé sareng dimana Microsoft bakal nginpokeun ka kami ngeunaan pamakean anu curiga atanapi aksés kana akun kami.

Pikeun réngsé, kami nyerat karakter kaamanan anu dipidangkeun pikeun ngajelaskeun yén kami sanés robot, kami pariksa kotakna upami urang hoyong nampi pesen email promosi ti Microsoft sareng urang tiasa ngaklik tombol pikeun réngsé. Eta sia mentioning yén urang kudu narima nurutkeun kana istilah jeung kawijakan pamakéan Microsoft nepi ka rengse prosés, jadi lamun urang kabetot, urang bisa maca eta saméméh nanaon sejenna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.