Kumaha terang kecap akses Windows 10

Tautan akun Microsoft

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha terang Windows 10 konci, konci anu dipikabutuh pikeun tiasa ngaktifkeun Windows 10 teras nikmati apdet sareng pilihan konfigurasi anu ditawarkeun ka kami.

Dina kasus konci Windows 10, éta mangrupikeun kode numerik anu diwangun ku 5 blok 5 angka sareng hurup. Kode ieu kedah diasupkeun salami prosés pamasangan Windows 10.

Anjeun oge bisa ngasupkeun eta sakali prosés instalasi geus réngsé. Upami anjeun teu gaduh konci anu valid, téks Windows anu teu diaktipkeun bakal ditingalikeun di pojok katuhu handap layar.

Sajaba ti éta, alat moal nampi apdet sarta moal ngidinan kami pikeun ngakses pilihan konfigurasi alat. Hayu, tanpa konci anu valid éta sakedik atanapi henteu aya gunana pikeun masang Windows 10 atanapi Windows 11.

Dimana konci Windows 10

Gumantung kana kumaha anjeun ngagaleuh komputer atanapi Windows anjeun, konci pendaptaran tiasa dipendakan di tempat anu béda.

stiker lisénsi

Upami urang ngagaleuh komputer anu dipasang Windows 10, nomer lisénsina aya di handap upami éta laptop, stiker anu, hanjakalna, gampang dihapus.

Tapi upami éta desktop anu anjeun mésér Windows 10, labél nomer lisénsi bakal aya di sisi.

Upami anjeun ngagaleuh komputer nganggo Windows 7 atanapi Windows 8, labél nomer lisénsi ogé bakal aya di handap upami éta laptop atanapi dina hiji sisi upami éta desktop.

Kusabab Microsoft ngajantenkeun gratis pikeun ningkatkeun tina Windows 7 sareng 8 ka Windows 10, konci Windows anu dianggo dina PC éta dirobih janten lisénsi digital sareng Windows 10 ningkatkeun.

Dina email

Upami anjeun ngagaleuh lisénsi ti reseller anu sah, anjeun bakal mendakan nomer lisénsi dina bukti pameseran anu dikirim ka anjeun ku email.

Dina dokuméntasi komputer

Nalika anjeun mésér komputer pikeun ngarakit bagian-bagianna, upami anjeun ogé mésér lisénsi Windows 10 dina waktos éta, nomer lisénsi bakal dipendakan di gigireun kotak komponén, salami anjeun henteu ngalungkeunana.

konci produk vs lisénsi digital

Kalayan sékrési Windows 10, Microsoft ngarobih nami konci produk janten lisénsi digital.

Beda antara konci produk sareng lisénsi digital nyaéta yén anu terakhir aya hubunganana sareng hardware khusus sareng aya hubunganana sareng akun Microsoft.

Dihubungkeun sareng hardware khusus, anu dina gilirannana dikaitkeun sareng akun, unggal waktos anjeun pasang deui komputer, anjeun henteu kedah ngalebetkeun deui nomer lisénsi, sabab Windows bakal ngakuan hardware komputer sareng ngaktipkeun lisénsi anu saluyu.

Nanging, konci produk anu dianggo dugi ka Windows 8 tiasa dibagi antara alat anu béda, tanpa aya hubunganana sareng hardware khusus. Ieu ngamungkinkeun hiji lisénsi tunggal ngagunakeun Windows kalawan lisénsi sah tur valid.

Kumaha terang kecap akses Windows 10

Upami, hanjakalna, kami henteu mendakan konci Windows, boh dina dokuméntasi tim kami atanapi dina kotak surat, sadayana henteu leungit.

Untungna, urang masih bisa cageur konci pakakas urang tina sistem operasi sorangan.

Windows henteu ngamungkinkeun urang terang ku cara anu sederhana lisénsi salinan Windows urang. Nyatana, urang bakal kapaksa nganggo aplikasi pihak katilu pikeun tiasa nimba tina sistem urang.

Pendaptaran Windows

Upami anjeun henteu hoyong masang aplikasi naon waé pikeun terang Windows 10 konci, anjeun tiasa terang éta ngalangkungan pendaptaran Windows.

Hal kahiji anjeun kudu jelas ngeunaan saméméh delving kana pendaptaran éta lamun ngaropéa nilai nu mana wae nu, alat-alat nu bisa eureun digawé atawa mimiti ngalakukeunana erratically.

Ku nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring nunjukkeun ka anjeun di handap, anjeun henteu kedah ngarobih nanaon, janten upami anjeun nuturkeun petunjuk anu kuring rinci, anjeun bakal terang konci Windows tanpa ngarobih pendaptaran.

Konci Windows tina pendaptaran

  • Anu mimiti, urang muka pendaptaran Windows ku ngetikkeun kecap regedit dina kotak teang Windows sareng ngaklik hiji-hijina hasil anu ditampilkeun: Windows Registry.
  • Salajengna, urang buka diréktori handap.

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/SoftwareProtectionPlatform

  • Di jero diréktori Software Protection Platform, urang néangan file BackupProductKeyDefault. Di beulah katuhu (dina kolom Data), nomer lisénsi Windows 10 bakal ditingalikeun.

ProduKey

Salah sahiji aplikasi anu béda-béda anu aya dina pembuangan urang terang nomer lisénsi salinan Windows kami, ngagunakeun aplikasi ProduKey.

ProduKey mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa unduh gratis sareng anu tiasa diunduh ngalangkungan ieu link. Aplikasina henteu aya misteri, urang ngan ukur kedah ngaunduh sareng ngajalankeunana.

Salajengna, éta bakal nunjukkeun kami nami produk, dina hal ieu Windows 10 Imah, dituturkeun ku identifier jinis produk Windows sareng konci lisénsi, sapertos anu urang tingali dina gambar di luhur.

Panimu konci

Aplikasi metot séjén anu kami gaduh dina pembuangan urang pikeun manggihan kecap akses pikeun versi Windows nu geus dipasang dina komputer urang nyaeta KeyFinder.

Keyfinder mangrupikeun aplikasi gratis anu tiasa diunduh tina tautan ieu. Gawéna ti Windows XP terus nepi ka Windows 11.

Windows Key Finder

Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun terang konci pendaptaran ti pendaptaran Windows atanapi tina BIOS sorangan. Upami komputer anjeun lami, anjeun moal mendakan konci dina mios, janten urang kedah milih pilihan Baca tina Pendaptaran.

Konci produk ngan tiasa dianggo sareng versi Windows anu khusus

Hiji hal anu urang kedah émut nalika nganggo konci Windows urang nyaéta unggal lisénsi sah ngan ukur pikeun hiji jinis vérsi Windows 10.

Kalayan kecap sanésna, upami lisénsi komputer anjeun kanggo Windows 10 Imah, anjeun ngan ukur tiasa nganggo deui pikeun ngaktipkeun salinan Windows 10 Imah. Henteu valid pikeun ngaktipkeun Windows 10 Pro atanapi versi Windows anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.