Kumaha gabung sareng dua atanapi langkung file PDF di Windows

PDF

File dina format PDF parantos janten standar dina dunya industri sareng seueur dianggo ku pangguna, perusahaan sareng badan resmi. Sipat anu ditawarkeun ku format ieu anu didamel ku Adobe sacara praktis teu aya watesna sareng mana waé kecap konci ngalindungan dokumén pikeun nyegah konténna disalin.

Kusabab éta mangrupikeun format komunikasi anu paling umum, éta kalebetkeun kana sajumlah ageung aplikasi email, janten paling dipikaresep sapanjang dinten atanapi minggu anjeun bakal mendakan sajumlah ageung file ieu anu anjeun badé kumpulkeun. salah sahiji supaya gampang konsultasi ka na bagikeun ka jalma séjén.

Dina internét kami gaduh jumlah anu seueur halaman wéb anu ngamungkinkeun urang pikeun dianggo sareng file dina format PDF, Anu nyegah urang teu kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu. Tina Windows Noticias kami salawasna nyarankeun yén ngagunakeun halaman wéb ieu, kusabab urang ulah ngeusian komputer ku sampah.

Gabung sareng dua atanapi langkung file PDF

Nanging, aya pengecualian. Salah sahijina nyaéta PDFTKBulder. Ieu aplikasi sumber lengkep sareng sumber terbuka Éta nawiskeun kami seueur fungsi dina hiji aplikasi anu upami urang biasana damel sareng file dina format ieu, éta pantes diunduh sareng dipasang dina komputer urang.

Naon anu tiasa urang lakukeun ku PDFTKBuilder

  • Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngagabung dua atanapi langkung dokumén kana hiji.
  • Pisahkeun dokumén ku nimba halaman anu bagian na.
  • Tambihkeun watermarks.
  • Nomer gambarna.
  • Tambihkeun gambar latar.
  • Puterkeun halaman-file ieu.
  • Tambihkeun kecap akses kana file.
  • Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun nganonaktifkeun pilihan nyetak sareng nyalin kana clipboard.

Kumaha urang tiasa ningali, bébas sareng nawiskeun seueur pilihan, ieu mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu upami éta pantes diunduh ka tim kami, salami urang biasana damel sareng file dina format PDF.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.