Kumaha skype jalan

skype

Kiwari Skype téh undoubtedly aplikasi panggero pidéo anu paling kasohor di dunya. Seueur pangguna di sakumna dunya sering ngagunakeun éta, khususna saprak pandémik lockdowns, nalika pamakeanna janten nyebar ampir di mana waé di dunya. Tapi, masih aya jalma anu henteu kantos nganggo aplikasi ieu sareng heran kumaha jalanna skype. Kami bakal ngajelaskeun dina tulisan ieu.

Anu bakal urang tingali, dina cara anu cukup rinci, nyaéta kumaha carana install, ngonpigurasikeun sarta tungtungna make Skype. Ku cara ieu urang bakal diajar ngamangpaatkeun pinuh ku parangkat lunak gratis anu pikaresepeun sareng praktis ieu.

Naha make Skype?

wéb skype

Saluareun kaunggulanna, aya alesan anu kuat pikeun mutuskeun nganggo Skype: éta software nu dipaké ku jutaan jalma jeung rébuan pausahaan di sakuliah dunya. Ngaliwatan éta komunikasi teu kaétang didamel ngaliwatan telepon sareng telepon pidéo, boh individu sareng grup. Jutaan pesen instan ogé dikirim sareng ditampi sareng sadaya jinis file dibagikeun.

Jeung sagalana (ieu alesan compelling kadua) lengkep gratis. Pamakéanna saderhana pisan, sabab kami bakal nunjukkeun anjeun engké. Hayu urang tingali kumaha jalanna Skype tina telepon sélulér, PC atanapi tablet urang.

Skype

Sajaba ti éta, versi mayar (total pilihan) nawarkeun layanan metot séjén, utamana dina widang profésional. Aya béda planes anu nyaluyukeun kana kabutuhan sadaya pangguna.

Kumaha cara ngaunduh sareng masang Skype

unduh skype pc mobile

Sacara logis, léngkah munggaran pikeun ngamimitian nganggo Skype nyaéta unduh parangkat lunak dina alat kami. Lamun urang geus diverifikasi yen eta teu dipasang sacara standar dina komputer urang, urang bakal balik ka website resmi, dimana urang bakal mendakan dua pilihan ieu:

  • Unduh Skype pikeun PC.
  • Unduh Skype pikeun telepon sélulér.

Saatos diunduh, urang teraskeun kana ngajalankeun instalasi saukur nuturkeun parentah nu disadiakeun ku wizard. Prosésna bakal nyandak sababaraha menit. Diantara hal séjén, urang bakal ditaros upami urang ogé hoyong pasang plugin pikeun nelepon langsung tina browser, ogé ngagunakeun Bing salaku mesin pencari standar sareng gaduh MSN salaku halaman bumi. Tangtu, urang bébas milih naon urang hayang.

Pertama kali urang muka Skype, urang kedah milih antara dua pilihan:

  • Asupkeun ngaran pamaké Pikeun log in sareng akun Skype urang sorangan
  • Anggo akun Microsoft urang, lamun urang boga hiji.

Urang ogé bakal boga pilihan di dieu pikeun pilih kaayaan urang, anu bakal katingali ku sesa pangguna anu nyambung ka kami. Nagara-nagara ieu nyaéta: Online, Jauh, Sibuk, Siluman sareng Offline.

Milari réréncangan

tambahkeun babaturan skype

Nalika urang asup pikeun kahiji kalina dina akun urang, Skype bakal nanya ka urang upami urang hoyong impor kontak tina akun Microsoft urang. Hal anu pangsaéna nyaéta ngajawab enya, ku cara ieu urang ngahindarkeun padamelan nambihanana sacara manual.

Pikeun nambahkeun kontak sejenna nu teu aya dina daptar ieu, urang bakal make pilihan "Milarian Skype"kotak nu urang bakal manggihan di belah kénca juru luhur layar. Pilarian tiasa dilakukeun nganggo nami asli jalma, nami Skype atanapi alamat email.

Ti dinya, saha wae urang ngobrol bakal ditambahkeun kana daptar kontak urang otomatis.

Telepon sareng pidéo nganggo Skype

Skype tiasa dianggo sareng jinis protokol Internét VoIP (akronim pikeun «sora ngaliwatan IP» dina basa Inggris, nyaéta, «voice over IP»). Kauntungannana hébat ieu nya éta ngamungkinkeun urang pikeun nelepon landline jeung nomer mobile ngaliwatan Skype. Tangtosna, aranjeunna dibayar telepon.

Di sisi séjén, dina kasus sambungan antara terminal Skype, sadaya telepon, talatah jeung telepon video bébas. Urang ngan saukur tiasa nganggo laju data urang sorangan atanapi nganggo jaringan WiFi. Éta kedah disebatkeun yén kualitas telepon sora Skype jelas langkung unggul tibatan telepon WhatsApp.

Nelepon

nelepon skype

Nu penting: pikeun nelepon pikeun digawé perlu gaduh mikropon anu cocog sareng nyetél headset anjeun. Duanana kudu disambungkeun ka alat urang jeung pariksa yen aranjeunna geus dipikawanoh ku Skype.

Pikeun pariksa yén sadayana jalan leres, anjeun tiasa nganggo tautan "Tes Audio" ti menu Setélan. Pilihan séjén nyaéta mariksa nganggo jasa Skype "Echo". dina menu anu sami.

Sakali pamariksaan awal parantos dilakukeun, pikeun nelepon kami bakal ngalakukeun ieu:

  1. Urang milih kontak atanapi jalma anu urang hoyong diajak ngobrol (nyaéta cara anu sami sareng kanggo ngobrol).
  2. Kami pencét dina ikon telepon biru muncul di pojok katuhu luhur.
  3. Kontak bakal lumangsung langsung, salami jalma nu urang hayang ngobrol téh online tur kalawan Skype maranéhanana kabuka.

Nya kitu, pikeun nampa telepon anjeun ngan kudu mencet tombol biru. Di sisi anu sanésna, upami urang hoyong nolak komunikasi, urang kedah ngaklik tombol beureum.

Telepon pidio

panggero video skype

Tapi tanpa ragu, hal anu pangsaéna ngeunaan Skype nyaéta kamampuan pikeun ngalakukeun video nelepon. Kalayan fungsi ieu kami henteu ngan ukur tiasa komunikasi sareng réréncangan sareng kulawarga sareng batur kerja dina cara anu lancar sareng gratis, tapi ogé (hatur nuhun kana kaméra pidéo) kami bakal tiasa ningali wajahna, sareng aranjeunna ningali urang, bahkan mun urang jauh rebuan jalma.. jarak kilométer.

Anu mimiti dilakukeun nyaéta pariksa yen kaméra urang jalan bener jeung Skype. Mikropon sareng headphone anu sami. Pikeun ieu, dina ikon ménu tina tilu titik urang angkat ka "Setélan" teras ka "Alat Default" dimana urang tiasa milih webcam urang dina ménu turun-handap.

Sakali ieu rengse, anjeun ngan kudu milih kontak sareng saha Anjeun hoyong nelepon video na klik ikon kaméra biru, nu dipintonkeun di pojok katuhu luhur layar. Aya ogé kamungkinan pikeun ngamimitian sauran sora sapertos anu parantos dijelaskeun sateuacanna sareng ti dinya angkat ka telepon pidéo ku mencét tombol kaméra.

Salami sauran pidéo, jandela kalayan gambar urang sorangan bakal ditingalikeun di pojok katuhu handap layar: ieu kumaha kontak urang bakal ningali urang.

Ieu kira-kira sadayana anu tiasa dilakukeun sareng Skype, alat komunikasi éndah anu tiasa dianggo pikeun padamelan sareng pikeun kahirupan sosial urang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.