Kumaha kéngingkeun konci produk Windows 10 anjeun

Tautan akun Microsoft

Unggal-unggal Microsoft ngaleupaskeun pembaruan Windows anu utami, éta disarankeun pikeun ngalakukeun pamasangan anu bersih dina komputer urang, janten urang ulah teras-terasan nyeret masalah operasi anu komputer urang tiasa tuduhkeun dugi ka ayeuna, sanaos teu sadaya satuju pikeun ngalakukeun éta, éta salawasna dianjurkeun.

Tapi dina kaseueuran kasus, utamina upami urang henteu proaktif, urang panginten henteu terang dimana nomer lisénsi kami. Upami urang ngarobih lisénsi urang tina Windows 7/8 kana Windows 10, sigana bakal kapendak handapeun tim kami, sanaos kamungkinan ogé yén ieu parantos dihapus. Untungna, aya solusi pikeun sagalana.

Upami urang parantos nyandak kaputusan pikeun masang deui Windows 10, aya cara anu langkung gampang pikeun gancang kéngingkeun nomer lisénsi komputer urang. Hatur nuhun kana aplikasi ProduKey, urang tiasa terang sababaraha detik, naon anu diperlukeun pikeun ngaunduh sareng ngajalankeun aplikasi éta, naon jumlah lisénsi sadaya aplikasi Microsoft anu parantos kami pasang dina komputer urang, tanpa kedah ngarobih dokuméntasi atanapi kéngingkeun gelas pembesar anu ngagedékeun luhur pikeun nyobaan milarian nomer sérial anu dipidangkeun dina stiker lisénsi.

Pikeun ngaunduh ProduKey, urang kedah kana wéb sareng buka ampir akhir, dimana urang tiasa maca Unduh ProduKey sareng Unduh ProduKey pikeun x64. Gumantung kana versi Windows anu parantos kami pasang, urang kedah ngaunduh hiji atanapi anu sanés. Malire tautan anu ditingalikeun dina awal halaman wéb éta, sabab aranjeunna alihan kami ka aplikasi pamayaran anu ngajalankeun pungsi anu sami.

Sakali kami parantos ngaunduh aplikasi, kami ngan ukur kedah aksés kana diréktori supados inpormasi tina sadaya produk anu kami parantos didaptarkeun sacara resmi sareng Microsoft, sakumaha urang tiasa tingali dina gambar anu mingpin tulisan ieu. Ayeuna, urang kedah nyimpen angka éta dina dokumén téks, nyalin langsung atanapi ngadamel moto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.