Kumaha maksa Windows 10 pikeun ngahemat data dina jaringan kualitas anu lemah atanapi tethering rendah

Angkatan WIndows 10 tabungan

Windows 10 mangrupikeun sistem operasi anu ngagunakeun seueur data di tukang. Éta masalah upami salah online paling sering sareng sering kedah nambihan laptop pikeun nyambung ka jaringan smartphone. Atanapi anjeun ngan ukur henteu hoyong Windows 10 teras-terasan ngaunduh pembaruan ageung, sanaos Microsoft nyatakeun éta ti jaman ka jaman.

Sanaos disarankeun pikeun ngaunduh nalika aranjeunna sumping, éta biasana kalebet apdet hardware sareng kaamanan, sakapeung kajantenan upami anjeun hoyong ngontrol iraha sareng dimana kajantenanna. Aya cara pikeun ngajaga jumlah data anu dianggo Windows 10, ku ngagunakeun setélan pikeun koneksi méter.

Microsoft eta hartina kana konfigurasi sapertos kieu:

Upami Anjeun gaduh rencana data kawates sareng anjeun hoyong gaduh kontrol anu langkung seueur kana panggunaan data, ngarobah konéksi kana jaringan méter. Sababaraha aplikasi tiasa dianggo sacara béda pikeun ngirangan panggunaan data nalika anjeun nyambung kana jaringan ieu

Naon eusina nyaéta ngeureunkeun unduh otomatis pembaruan di tukang, kalayan sababaraha ageung, sareng ngawatesan tumpukan data anu dicandak di tukang.

Kumaha cara ngahemat data dina Windows 10 Anniversary Update

  • Parantos nyambung kana jaringan, ménu jaringan dibuka tina tulbar
  • Kami pencét «Pasipatan» handapeun nami jaringan
  • Aktipkeun pilihan nu "Atur salaku sambungan panggunaan anu méteran"

Pilihan ieu ngan tiasa diaktipkeun dina jaringan dimana éta nyambung. Upami anjeun badé nyirian jaringan sanés salaku ukuran, pencét dina "atur jaringan anu sanés", pilih jaringan teras pencét «Pasipatan» pikeun ngaktipkeun setélan ieu.

Simpen data nganggo Windows 10 tapi henteu aya Anniversary Update

  • Parantos nyambung kana jaringan, urang bakal "Setting" ti mimiti ménu
  • Pencét kana "Jaringan sareng Internét"
  • Pencét kana Wifi
  • Urang ngagulung dugi ka mendakan "Pilihan Laju"
  • Kami aktipkeun "Atur salaku sambungan panggunaan anu méteran"

Wifi


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.