Kumaha mareuman antipirus Windows

Windows bek

Upami hoyong terang kumaha mareuman antipirus windows, dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun sadaya léngkah anu kedah diturutan pikeun ngahontal éta, sanaos henteu disarankeun pikeun ngalakukeunana dina sagala hal. Hiji-hijina alesan anu tiasa nyababkeun urang nganonaktipkeun éta kusabab urang hoyong nganggo antipirus anu sanés.

Ceuk hijina alesan, sabab lamun motivasi anjeun masang aplikasi bajakan, hiji-hijina hal anu anjeun tiasa ngahontal nyaéta nginféksi komputer anjeun ku a ransomware sarta yén sakabéh eusina énkripsi di tukeran pikeun tebusan finansial.

Windows Defender: Antipirus Windows

Antipirus Windows disebut Windows Defender sareng penampilan kahijina dilakukeun nganggo Windows 8 release. Nanging, dugi ka peluncuran Windows 10 nalika Microsoft nyampurnakeun alat ieu janten, ayeuna, salah sahiji antivirus anu pangsaéna dina pasaran, antipirus anu ogé gratis.

Ngan kusabab éta gratis sanés hartosna éta henteu kuat. Urang kedah émut yén Microsoft anu aya di tukangeun antipirus ieu.

Windows milik Microsoft sareng terang, langkung saé tibatan saha waé, kumaha sistem operasina jalanna sareng kumaha cara ngajagana unggal waktos tina ancaman énggal.

Ogé, saolah-olah éta henteu cekap, sabab éta mangrupikeun aplikasi Windows asli, éta ngahijikeun sampurna sareng komputer, ku kituna, dina waktos sanés, urang bakal ngalaman masalah kinerja anu tiasa mangaruhan pangalaman pangguna urang.

Windows Defender nawiskeun urang panyalindungan waktos nyata pikeun sadaya prosés anu dijalankeun dina komputer urang, sapertos antipirus anu sanés.

Éta teras-terasan nganalisa kagiatan situs wéb anu kami kunjungan sareng file anu kami unduh, sanaos dikomprés, sareng file anu kami buka.

Nalika éta ngadeteksi file jahat, éta sacara otomatis nginpokeun ka urang sareng ngajak urang ngahapus, ngakarantina atanapi ngantepkeunana dina komputer urang. Pungsi ieu mangpaat pisan nalika nganggo aplikasi anu lami.

Sapertos antipirus anu sanés, Windows Defender diropéa unggal dinten, janten nalika ngeunaan kaamanan sareng warta, urang moal ngagaduhan masalah.

Kumaha mareuman antipirus Windows

Pareuman Windows Defender

Nganonaktipkeun antipirus Windows sanes prosés anu saderhana, sabab éta sanés aplikasi anu urang tutup, titik. Urang kedah ngalaksanakeun sababaraha léngkah pikeun nganonaktipkeun sadaya pungsi sareng akibat anu aya dina sistem.

Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun nganonaktipkeun fungsi antipirus husus, ku kituna batur terus jalan. Ieu léngkah-léngkah anu kedah diturutan nganonaktipkeun Windows Defender:

  • Kahiji, urang kudu ngakses pilihan konfigurasi Windows ngaliwatan konci Windows + abdi.
  • Teras, pencét dina Update sareng kaamanan.
  • Salajengna, dina bagian Update sareng kaamanan, klik dina Kaamanan Windowsayana dina kolom kénca.
  • Dina kolom katuhu, pencét dina Buka Windows Security.

Pareuman Windows Defender

  • Dina jandéla salajengna, klik Perlindungan antipirus sareng ancaman teras klik Antivirus sareng setélan panyalindungan ancaman.
  • Tungtungna, dinonaktipkeun saklar Perlindungan dina waktos nyata.

Ti harita, Windows bakal terus ngingetkeun urang yén komputer urang rentan ka sagala jinis ancaman jahat.

Pesen ieu ngan bakal eureun ditingalikeun nalika urang masang antipirus sanés atanapi nalika urang ngaktipkeun Windows Defender deui.

Kontrol Bek

Dina unggal apdet Windows anyar, Microsoft biasana ngarobah sababaraha item dina menu setelan.

Upami anjeun henteu mendakan ménu ku nuturkeun prosés anu dijelaskeun di luhur, anjeun tiasa nganggo aplikasi Kontrol Bek.

Defender Control mangrupikeun aplikasi leutik anu ngamungkinkeun urang ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun antipirus Windows tanpa ngaksés ménu konfigurasi.

Aplikasi ieu cocog pikeun pangguna anu (kusabab alesan anu urang henteu bakal naroskeun), ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun antipirus sacara périodik.

Alternatif gratis pikeun Windows Defender

avast

Upami anjeun henteu resep Windows Defender, sareng anjeun henteu hoyong ngaluarkeun artos pikeun antipirus, maka kami bakal nunjukkeun anjeun antipirus bébas pangalusna pikeun Windows 10 sareng Windows 11.

Antipirus Gratis Avast

 

Salah sahiji antipirus gratis anu paling populér dina taun-taun ayeuna nyaéta avast. Sababaraha taun ka pengker, antipirus ieu dikurilingan ku kontroversi anu aya hubunganana sareng penjualan data pamakean anu dikumpulkeun ti pangguna.

Avast ngajagi urang tina sagala jinis ancaman sareng nganggo sakedik sumber daya sareng pikeun sabagéan ageung pangguna éta langkung ti cukup.

AVG Antipirus Gratis

 

Salah sahiji antivirus anu pang populerna di pasar, sareng Avast, nyaéta avg Antipirus. Antipirus ieu nawiskeun urang antarbeungeut anu saderhana pisan anu dirancang pikeun jalma anu gaduh kamampuan komputer anu rendah tapi anu hoyong dijagi sepanjang waktos nalika ngotéktak Internét.

Versi anu mayar, fokus kana perusahaan, nawiskeun dukungan 24/7, apdet real-time, aksés ka versi Pro Android (dimana éta ogé sayogi) ...

Bitdefender Antipirus

 

Bitdefender Eta ngajaga urang sacara real waktu bari urang internetan Internet, ngundeur file, ngalaporkeun urang ti situs web phishing (anu nyamar jadi bank) tanpa forgetting ngajaga alat urang tina spyware, Trojans jeung kulawarga séjén.

Éta ogé nawiskeun kami vérsi anu mayar, vérsi anu difokuskeun kana perusahaan, dimana kabutuhan panyalindungan langkung luhur tibatan pangguna anu ngagunakeun alat-alatna sporadis.

Kaspersky

 

Sejen tina klasik dina séktor antipirus nyaéta Kaspersky. Antipirus ieu ogé nawiskeun urang versi anu lengkep gratis, sanaos jumlah pilihan langkung alit tibatan anu ditawarkeun ku versi anu mayar.

panda Antipirus

 

Panda Antivirus parantos tiasa adaptasi sareng jaman sareng ningkatkeun kinerja antipirus Windows na. Sacara tradisional, antipirus ieu sok janten salah sahiji anu paling awon di pasar, sanés kusabab kurangna fitur atanapi deteksi virus, tapi kusabab éta janten seret dina Windows.

La panda Vérsi bébas, ngajaga urang tina malware sareng spyware sareng ngamungkinkeun urang pikeun nganalisis sadaya alat anu urang sambungkeun ka komputer. Éta kalebet kamungkinan nyiptakeun USB nyalametkeun pikeun ngamimitian komputer urang upami éta katépaan.

Beda sareng Windows Defender, Panda Antivirus, sapertos pilihan sanés anu kuring nyarioskeun dina bagian ieu, henteu kalebet dukungan pikeun ransomware.

Naon antipirus anu pangsaéna pikeun Windows

Kalayan langkung ti 30 taun janten pangguna Windows, sareng parantos nyobian sajumlah ageung antivirus sareng vérsi Windows, kuring tiasa nyarios, tanpa sieun salah, éta Windows Defender mangrupikeun antipirus pangsaéna pikeun Windows Ti pasar.

Windows Defender nawiskeun kami panyalindungan ngalawan ransomware, hal anu urang moal mendakan dina aplikasi antipirus gratis anu sanés. Salaku tambahan, integrasi sareng tim sampurna, boro-boro nyéépkeun sumber daya sareng diropéa unggal dinten.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.