Kumaha mareuman layar komputer urang tina jalan pintas

Nalika urang damel di lingkungan dimana seueur jalmi, kadang kami henteu hoyong kolega kami tiasa ningali éta kana naon anu urang lakukeun, utamina nalika aranjeunna ngadeukeutan urang ti tukang sareng maksud éta sareng henteu kedah rame. Upami urang ngagaduhan laptop, solusina saderhana, kumargi nurunkeun tutupna henteu perlu.

Tapi upami urang nganggo komputer desktop, hal-hal janten rumit, kumargi salami waktos kanggo milarian saklar monitor sareng mareumanana, naon anu ditingalikeun dina layar geus kakeunaan saha kami henteu hoyong anjeun gaduh aksés ka dinya. Masing-masing kedah milarian kagunaanna unggal dinten.

Untungna, ngalangkungan aplikasi alit, urang tiasas gancang pareuman monitor kami, Tanpa kedah nurunkeun panutup PC anu teu aya. Aplikasi leutik ieu disebat Display Power Off Utility, aplikasi alit anu tiasa urang unduh tina tautan ieu.

Sakali kami parantos nga-zip file na, urang kedah nempatkeun aplikasi dina desktop komputer urang atanapi dina taskbar, pikeun salawasna gaduh éta di leungeun nalika urang peryogi éta. Pikeun mareuman monitor, urang kedah ngan ukur klik dua kali dina aplikasi supados layar komputer urang pareum.

Parangkat lunak ieu nyokot saeutik pisan rohangan di tim kami sareng fungsina ngan ukur pikeun mareuman monitor kalayan gancang ku mencétna. Sakali monitor dipareuman, pikeun ngaktipkeun layar deui, urang kedah mencét tombol naon waé dina keyboard urang atanapi mindahkeun mouse.

Display Power Off Utility sayogi pikeun diunduh gratis liwat link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.