Kumaha carana masang Facebook dina Windows

Facebook PWA

Upami anjeun hoyong terang kumaha masang Facebook dina WindowsAnjeun parantos sumping di tempat anu pas, kumargi perusahaan Mark Zuckerberg parantos ngaluncurkeun pérsi PWA tina jaringan sosialna, anu nunjukkeun seueur kaunggulan pikeun pangguna akhir.

PWA (Progressive Web App) mangrupikeun aplikasi anu parantos dipasang dina komputer urang, parantos aranjeunna henteu kedah diénggalan deui, kumargi sadaya kontén, kalebet antar muka, diala langsung tina halaman wéb, nyatana, éta dimuat nganggo panyungsi anu parantos kami pasang dina komputer urang tapi nunjukkeun antarbeungeutna nyalira.

Dugi ka sababaraha bulan ka pengker, Facebook nyayogikeun aplikasi pikeun sadaya pangguna ngalangkungan Microsoft Store, aplikasi anu dianggo pisan pikeun perusahaan Aranjeunna nyandak anjeunna kaluar ti toko.

Salaku tambahan, desain aplikasi éta tinggaleun jaman sareng henteu ngijinkeun aksés kana berita yén perusahaan parantos ngenalkeun sababaraha taun ka pengker. Kalayan peluncuran aplikasi anyar pikeun Windows, pangguna platform ieu bakal tiasa hubungan sareng jaringan sosial ieu dina cara anu sami anu aranjeunna lakukeun dugi ka halaman wéb tapi kalayan merenah aplikasi sareng sanés browser.

Kauntungan sanés tina aplikasi PWA nyaéta bieu nyandak rohangan dina hard drive urangsabab ngagunakeun mesin peramban pikeun ngajalankeun. Dina kasus aplikasi Facebook, éta nempatan kirang ti 2MB.

Kanggo ngaunduh PWA ieu tina Facebook, urang kedah waé nganjang ka ieu link, tautan anu ngarahkeun urang ka Microsoft Store. Dina raraga ngagunakeun vérsi ieu dina komputer urang dikelola ku Windows 10, perlu éta vérsi na 1903 atanapi langkung luhur (Versi ieu dileupaskeun sapanjang taun 2020).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.