Kumaha carana masang Telegram dina Windows

Desktop Telegram

WhatsApp parantos janten aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo di panjuru dunya kalayan ampir 2.000 milyar pangguna, ampir sapertilu tina sakumna penduduk dunya, tapi éta ngagaduhan séri kakurangan anu tiasa urang mendakan dina platform anu sanés, sapertos Telegram.

Telegram mangrupikeun platform olahtalatah anu pencét di pasar di 2014, sareng ayeuna, éta ngagaduhan langkung ti 500 juta pangguna aktip, saparapat pangguna WhatsApp. Sababaraha kaunggulan anu ditawarkeun Telegram ka kami nyaéta kamungkinan ngagunakeun jasa liwat aplikasi, kirimkeun file dugi ka 2GB ukuranana...

Telegram nawiskeun kami aplikasi anu béda pikeun Windows, aplikasi anu tiasa kami mendakan di jero sareng di luar Microsoft Store. Gumantung kana kabutuhan urang, urang tiasa milih hiji atanapi aplikasi anu sanés. Upami anjeun hoyong terang sadaya pilihan anu aya dina waktos masang Telegram dina PC Anjeun, Kuring ngajak anjeun tetep maca.

Ti Microsoft Store

telegram Aplikasi Telegram sacara resmi nawiskeun kami di Microsoft Store, aplikasi anu nawiskeun kami fungsi anu sami anu parantos kami tiasa ayana ngagunakeun dina alat sélulér kami.

Unigram. Ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan anu nawiskeun kami paling seueur fungsionalitas, mangrupikeun salah sahiji anu paling seueur dianggo nalika ngaoptimalkeun platform olahtalatah ieu. Sanaos henteu resmi, éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi panglobana dipaké dina Windows.

Tina Telegram.org

Tina halaman Telegram resmi, kami ngagaduhan aplikasina Desktop Telegram, aplikasi anu nawiskeun kami sacara praktis fungsi anu sami yén urang tiasa mendakan dina aplikasi anu kuring sebutkan di luhur.

Mana pilihan anu pangsaéna

Upami anjeun hoyong aplikasi anu anjeun pasang diénggalan ku beja panganyarna anu platform ieu nawiskeun kami sareng anjeun henteu kedah waspada upami aya pembaruan énggal, solusi anu pangsaéna nyaéta masang aplikasi resmi anu sayogi di Microsoft Store, anu pangpayunna anu parantos kuring mairan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.