Kumaha carana kado kaulinan dina Steam

Logo uap

Dina Steam urang tiasa gaduh daptar babaturan sareng ka babaturan ieu urang tiasa masihan aranjeunna kaulinan. Mangrupikeun prosés anu tiasa urang laksanakeun sacara lengkep dina platform. Salaku tambahan, kami dipasihan seueur kamungkinan pikeun ngaropea prosés na, sapertos milih tanggal sareng waktos kanggo nganteurkeun éta kaulinan. Di handap ieu kami nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah naon anu kedah dituturkeun dina prosés ieu.

Janten upami anjeun ngarencanakeun masihan buruan ka salah sahiji réréncangan anjeun, anjeun bakal tiasa terang jalan anu mana éta tiasa dilakukeun. Éta sanés hal anu rumit sareng pastina sababaraha babaturan anjeun dina Steam bakal bungah. Léngkah naon anu urang kudu nuturkeun dina hal ieu?

Penting pikeun terang yén Uap ngan ukur ngamungkinkeun anjeun masihan kado pikeun pangguna anu aya dina daptar babaturan anjeun. Anjeun moal tiasa masihan kado ka pangguna sanés upami aranjeunna henteu aya dina daptar éta. Janten penting pikeun diperhatoskeun ieu sateuacan ngamimitian prosés masihan permainan.

nyeupan

Anu mimiti dilakukeun nyaéta pilih kaulinan anu rék dipasihkeun ka jalma éta. Dina profil gim ieu, anjeun kedah mencét tombol kanggo nambihan kana karanjang balanja. Teras, anjeun angkat ka halaman dimana anjeun tiasa ningali naon anu anjeun badé mésér. Aya anjeun ngagaduhan sababaraha pilihan, salah sahijina nyaéta Mésér salaku kado.

Dina layar salajengna, Steam bakal nunjukkeun daptar babaturan anjeun. Anjeun kedah waé pilih sobat anu rék dikirim ceuk kaulinan salaku kado. Upami aya rerencangan anu parantos gaduh buruan, gambar profil na bakal pareum, sahingga teu gaduh pertandingan dua kali. Nalika anjeun milih sobat, anjeun kedah masihan kanggo teraskeun. Teras, platformna bakal nyungkeun anjeun milih tanggal sareng waktos anu anjeun pikahoyong kanggo hadiah. Sampurna upami kanggo ulang taun na.

Steam teras ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun pesen pikeun jalma éta, anu maksimal 160 karakter. Sakali ieu réngsé, anjeun tiasa bérés mésér, saolah-olah anjeun mésér gim dina cara normal dina platform.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.