Kumaha cara ngahalangan bewara Windows 10

Windows 10

Bewara Windows 10 mangrupikeun unsur anu seueur kapaké. Hatur nuhun ka aranjeunna kami sadar kana naon anu lumangsung dina sistem, tanpa kedah muka unggal aplikasi. Sanaos aya pangguna anu teu hoyong anggo. Pikeun pangguna ieu aya warta anu saé, sabab dimungkinkeun pikeun nganonaktipkeunana. Ku cara éta, upami anjeun mendakan aranjeunna ngaganggu, anjeun moal kedah ningali aranjeunna.

Hal anu saé pikeun Windows 10 nyaéta éta méré urang kamungkinan pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun béwara lengkep. Sanaos upami urang pikahoyong, urang tiasa ngatur sacara individual gumantung kana program atanapi aplikasina. Teras we nganonaktifkeun aranjeunna lengkep.

Sakumaha biasana dina kasus ieu, urang kedah buka konfigurasi Windows 10. Dina éta urang kedah buka bagian sistem. Saatos lebet, urang ningali kolom anu nembongan di sisi katuhu layar sareng di dinya urang pencét dina bagian "Bewara sareng tindakan".

Bewara

Éta aya dina bagian ieu dimana urang kéngingkeun pilihan pikeun ngonpigurasikeun béwara tina sistem. Urang tiasa ngatur seueur aspek, sareng salah sahiji pilihan nyaéta ngablokir sadayana. Ieu fungsi anu urang pilari dina kasus anu khusus ieu. Janten urang ngan ukur kedah nganggo saklar gigireunana.

Ku ngalakukeun ieu, kami ngahalangan sadaya bewara tina windows 10 dina komputer. Kami moal ngagaduhan bewara dina komputer deui. Sanaos, iraha waé, upami urang ngarobih, urang tiasa ngaktipkeun deui ku ngalaksanakeun léngkah anu sami anu parantos dilakukeun ayeuna.

Windows 10 masihan kami seueur pilihan kustomisasi. Anjeun oge tiasa ngatur sadayana masing-masing, sareng ngahalangan bewara tina sababaraha aplikasi khusus. Janten mangrupikeun cara sanés pikeun ngalakukeun ieu, sareng éta saderhana sapertos anu parantos kami laksanakeun ayeuna. Kumaha saur anjeun ngeunaan béwara na?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.