Kumaha cara miceun aplikasi anu dimimitian ku Windows 10

Kumaha cara miceun aplikasi tina menu mimiti Windows 10

Sacara tradisional, Windows ngamungkinkeun kami nganonaktifkeun aplikasi anu dijalankeun dina ngamimitian Windows ngalangkungan paréntah "msconfig" ku muka jandéla paréntah. Kalayan datangna Windows 10, metode ieu robih pikeun nawiskeun fitur ieu ngalangkungan Task Manager. Tapi Éta henteu ngan ukur hiji-hijina jalan.

Microsoft sadar kana kabutuhan pangguna pikeun ngamimitian ngamimitian salinan Windows-na gancang-gancang. Seueur aplikasi anu pikeun ngirangan waktos loading, dijalankeun di tukang nalika urang ngamimitian Windows sahingga ngalegaan waktos ngecas anjeun.

Cara anu langkung gampang pikeun tiasa ngaleungitkeun sababaraha aplikasi anu dimimitian nalika urang ngamimitian Windows, sayogi dina Pilihan konfigurasi Windows, khusus dina bagian Aplikasi.

Ngagaduhan pilihan ieu, ngamungkinkeun pangguna anu gaduh sakedik kanyaho, pikeun nguji sabaraha waktos loading sistemna dikurangan ku ngaéksekusi atanapi henteu aplikasi anu parantos ditambihan nalika aranjeunna dipasang dina ngamimitian Windows, dina raraga nangtoskeun upami waktos ngantosan pakait pantes.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun nyabut aplikasi tina ngamimitian Windows

  • Kahiji, urang kedah aksés kana pilihan Konfigurasi Windows. Cara panggancangna sareng saderhana nganggo jalan pintas keyboard Tombol Windows + i. Cara séjén nyaéta ku ngaklik tombol Start sareng ngaklik cogwheel / gear.
  • Teras, pencét dina aplikasi.
  • Dentro de aplikasi, dina kolom kénca pencét dina mimiti.
  • Kolom katuhu bakal nunjukkeun sadaya aplikasi éta aranjeunna mimitian ku salinan Windows kami.

Pikeun nganonaktipkeun anu teu urang hoyong mimitian, urang kedahna waé nganonaktipkeun saklar sahingga katémbong kulawu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.