Kumaha cara miceun Flash Player tina Windows salamina

Gambar logo flash

Dina pertengahan taun 2000an, téknologi Adobe's Flash ngabahekeun unggal halaman wéb di dunya, téknologi anu ngamungkinkeun pikeun nyieun halaman wéb anu dinamis, kalayan sagala rupa animasi. Saeutik saeutik, nalika téknologi mekar, urang tiasa mastikeun yén éta masalah pikeun kaamanan komputer.

Kalayan ngaleupaskeun sareng ngapopulerkeun HTML 5, urang tiasa ngalakukeun hal anu sami sareng Flash, tapi nyandak rohangan anu kirang, janten halaman wéb dimuat langkung gancang. Salaku tambahan, kami henteu ngagaduhan masalah kaamanan anu teras-terasan dikaitkeun sareng Flash, masalah anu diaku ku Adobe nyalira sareng maksa ngeureunkeunana.

Nyatana, éta henteu ngan ukur lirén ngaleupaskeun pembaruan pikeun parangkat lunak ieu, tapi ogé parantos mimiti anu teu nyarankeun masangna. Nyatana, pikeun sababaraha taun ayeuna, seuseueurna panyungsi henteu kéngingkeun deui eusi halaman wéb pikeun otomatis ditampilkeun dina format ieu tanpa nyungkeun otorisasi pangguna.

Upami anjeun hoyong nyabut tilas Flash dina komputer anjeun, Microsoft parantos ngaluncurkeun aplikasi khusus pikeun ieu, Janten mangrupikeun pilihan anu pangsaéna nalika nyabut Flash tina komputer urang sareng yén sadaya liang kaamanan anu aya hubunganana janten résiko dina komputer urang.

Pikeun ngaunduh aplikasi ieu, sayogi pikeun komputer anu béda sareng vérsi Windows 10, urang kedah nganjang ka link salajengna y unduh anu cocog sareng tim kami. Parangkat lunak ieu sanés ngan ukur ngaleungitkeun tilas Flash dina komputer anjeun, tapi ogé bakal nyegah tina dipasang deui.

Dina waktos ayeuna pembaruan ieu sayogi ngalangkungan katalog Windows, tapi dina sababaraha minggu ka payun, sateuacan akhir taun 2020, éta bakal dileupaskeun ngalangkungan Windows Update sareng otomatis bakal ngaleungitkeun tilas Flash dina komputer anu dikelola Windows. Upami anjeun hoyong maju, anjeun parantos nyéépkeun waktos.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.