Kumaha cara miceun fon Office

Font dina Windows 10

Windows nempatkeun kana pembuangan urang langkung ti 200 font, font sadaya jinis sareng éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami pormat dokumén ku jinis font naon waé, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun nambihan simbol yén urang tiasa ngalebetkeun diri ku cara anu sanés tapi pikeun font Wingdings.

Fon ieu tiasa dianggo dina aplikasi naon waé anu urang pasang dina komputer urang, kumargi nalika masang font dina Windows 10, dipasang sapanjang sistem, sanés ngan ukur pikeun aplikasi khusus. Ku cara kieu, upami urang miceun font, éta bakal dihapus tina sadaya sistem sareng moal sayogi pikeun aplikasi mana waé.

Sakali kami jelas yén nalika mupus sumber, ieu bakal dipiceun tina sadaya sistemIeu léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaleungitkeun fon Kantor.

Upami anjeun parantos ngartos operasi font dina Windows dugi ka ayeuna, anjeun parantos aya kacindekan upami urang ngahapus akun Windows, ieu bakal dikaluarkeun tina Kantor. Kami henteu tiasa ngaleungitkeun hiji font tina Kantor.

miceun fon kantor

Para nyabut font tina Windows, sareng ti éta ti Office, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

  • Mimiti, urang angkat ka panjelajah file Windows teras pencét dina Tim ieu terus asup Alat sareng drive dina drive C:
  • Teras, urang pencét dua kali kana diréktori Windows sareng di jero Windows, dina diréktori fon.
  • Teras, urang kedah milarian sumber anu urang hoyong hapus tina komputer urang teras pencét dina tombol na mindahkeun perenahna di luhur jandela anu ditampilkeun.
  • Sateuacan ngahapus sumberna, éta bakal naroskeun ka kami upami urang hoyong mastikeun prosés panyabutan kumargi teu tiasa dibalikkeun. Pencét Sumuhun.

Prosés ieu sampurna sah ti Windows XP, kumargi pengoperasian font dina Windows tetep sami langkung ti 20 taun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.