Kumaha cara miceun peringatan volume tinggi di Windows 10

Windows 10

Pasti dina sababaraha kasempetan éta kajantenan ka anjeun, yén nalika anjeun nganggo headphone nalika maén atanapi nonton pilem, sareng leupaskeun ajakan "volume tinggi" Windows 10. Sanaos penting pikeun aya, pikeun nyingkahan panyalahgunaan, éta tiasa ngaganggu. Untungna, pangguna anu hoyong kéngingkeun bewara ieu dihapus. Janten, éta moal némbongan deui dina layar.

Sanaos kedah disebatkeun yén léngkah-léngkah anu urang kedah laksanakeun pikeun ngaleungitkeun peringatan ieu dina Windows 10 rada ekstrim. Kusabab urang kedah teraskeun miceun kadali audio RealTek. Tapi éta mangrupikeun cara anu épéktip sareng ngan ukur pikeun ngaleungitkeun bewara ieu.

Meureun aya pangguna anu leres-leres hoyong ngeureunkeun iklan ieu. Kusabab kitu, léngkah-léngkah ieu pastina bakal ngabantosan anjeun pikeun hilap pesen volume tinggi ieu anu némbongan dina komputer. Naon anu kudu urang lakukeun dina kasus ieu?

Hapus peringatan volume tinggi dina Windows 10

Rengse Audio Realtek

Hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyaéta ngaleupaskeun kadali RealTek. Kituna, urang kedah deui kana supir audio Windows 10 dina komputer. Ku cara kieu urang bakal tiasa permanén hilap pesen anu ngaganggu ieu anu nembongan dina layar. Sakumaha urang parantos nyarios, éta ngeunaan ngaleungitkeun aranjeunna lengkep, salamina. Janten ieu kaputusan penting, ulah dianggap enteng.

Urang kedah angkat ka task manager heula. Di dinya, urang kedah tutup sadayana prosés RealTek kabuka. Éta Realtek HD Audio Manager, janten nalika urang mendakanana, urang pencét sareng tombol mouse katuhu sareng bérés tugasna.

Sakali urang parantos ngalaksanakeun ieu, urang kedah pencét sareng tombol mouse katuhu dina tombol start Windows. Urang bakal nampi sababaraha pilihan, diantarana urang kedah milih pangatur alat. Nalika kami aya, urang kedah mencét kana panah pikeun supir sora sareng pidéo sareng urang bakal ningali yén Realtek kaluar. Kami pencét katuhu dina pilihan ieu.

Pupus driver Realtek

lajeng, urang milih pilihan pikeun uninstall alat. Urang teras bakal kéngingkeun jandéla pop-up dimana urang ogé kedah milih Hapus perangkat lunak supir pikeun kotak alat ieu. Ku cara kieu urang miceun sadayana anu aya hubungan sareng Realtek tina Windows 10.

Nalika urang parantos ngalakukeun ieu, urang kedah angkat ka folder program C \ file sareng di dieu anjeun kedah milarian folder Realtek. Urang lebetkeun sipat folder ieu, ku pencét katuhu dina na. Di sipat ieu anjeun bakal ningali yén anjeun kéngingkeun tombol éditan, sapertos anu anjeun tingali dina gambar. Urang kedah mencét teras pilih "Sistem" sareng perlu ditandaan sadaya kotak mungkir anu kaluar.

Alesan urang ngalakukeun léngkah ieu nyaéta cegah Realtek dipasang deui dina Windows 10. Kusabab upami henteu, anu paling dipikaresep nyaéta dipasang deui, janten prosés anu urang lakukeun dugi ka teu aya gunana.

Ngarobih supir

Milarian supir

Upami urang parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, ayeuna waktuna pikeun ngahanca komputer. Ku cara kieu, parobihan anu parantos urang lakukeun dugi ka ayeuna bakal disimpen teras Realtek bakal ngaleungit lengkep tina sistem. Nalika urang ngaksés komputer deui, parantos waktuna pikeun ngapdet driver.

Pasti kami bakal nampi ikon kalayan segitiga konéng éta ngawartosan urang tentang perluna ngamutahirkeun supir sora dina Windows 10. Nalika ieu kajantenan, urang kedah milih driver Windows: Drivers Audio Definition High. Ku cara kieu sagalana bakal jalan sampurna dina komputer.

Sareng sareng léngkah-léngkah ieu, sakabeh proses bakal tungtungna. Janten, peringatan volume tinggi bakal janten bagian tina jaman baheula sareng moal ngaganggu urang deui. Mangrupikeun prosés anu rada lami, sanaos henteu rumit, tapi sakumaha anjeun tiasa tingali, éta rada ekstrim, sabab kami parantos ngaleungitkeun Realtek tina komputer urang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.