Kumaha cara miceun sadaya ikon aplikasi tina taskbar

Windows 10

Pilihan pangaturan khusus dina Windows 10 sacara praktis henteu aya tungtungna. Kami henteu ngan ukur tiasa ngarobih warna panganteur, tapi salian ti éta, urang ogé tiasa ngarobih sora, gambar latar ... Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang ngarobih ikon anu ditampilkeun sapanjang sistem.

Salah sahiji bagian anu paling penting anu dianggo ku pangguna nyaéta tare bar, task bar anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sareng ngahapus ikon aplikasi anu ngajalankeun atanapi tiasa dijalankeun di Windows logon home.

Upami anjeun hoyong mangtaun rohangan tambahan dina taskbar sareng anjeun hoyong ngaleungitkeun sadaya ikon anu ditingalikeun, di handap ieu kuring nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun tiasa nyabut sadaya ikon tina taskbar:

Hapus ikon bilah tugas

  • Mimiti, urang kedah aksés kana Pilihan konfigurasi Windows ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + i. Kami ogé tiasa ngaksésna ngalangkungan tombol cogwheel anu ditingalikeun dina tombol start Windows.
  • Diantara sadaya pilihan anu béda anu ditampilkeun, urang kedah pencét kana Personalisasi.
  • Dina kolom kénca menu personalization, pencét dina Tugas bar. Ayeuna urang giliran kolom anu katuhu di Pilih ikon anu nembongan dina taskbar.
  • Teras, sadaya aplikasi anu cocog sareng login Windows bakal ditingalikeun sareng anu ngamungkinkeun urang atur ikon dina taskbar saluyu
  • Tungtungna, urang kedah nganonaktifkeun sadayana saklar tina aplikasi anu ditampilkeun dina daptar éta sahingga sadaya ikon ngaleungit tina taskbar.

Hiji-hijina barang anu kami henteu tiasa miceun tina taskbar mangrupikeun waktos sareng bahasa keyboard anu parantos kami atur dina alatna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.