Cara méréskeun layar utama dina layar pinuh

Menu mimiti layar lengkep

Windows 10 aya di dieu pikeun cicing, teu sapertos vérsi sanés sapertos Windows 8 atanapi Windows Vista tanpa ngaléngkah, vérsi Windows anu paling parah anu Microsoft parantos dileupaskeun ti saprak Windows pencét pasar 40 taun ka pengker. Windows 10 nawiskeun kami éstétika sareng desain Windows 7 sareng Windows 8, kalayan ubin anu kawéntar dina ménu mimiti.

Menu ngamimitian Windows 10 nampilkeun kami sababaraha aplikasi sareng ikon anu nunjukkeun bagian tina eusi anu bakal kami mendakan dina aplikasi, ikon anu disebut Tiles, anu urang tiasa ngadamel sakedik atanapi kirang ageung. Gumantung kana kumaha urang nganggo ménu ieu, urang panginten tiasa resep ngagunakeunana dina layar pinuh.

Ngagunakeun ménu mimiti layar pinuh ngamungkinkeun urang pikeun aksés sacara visual sadaya inpormasi anu urang gaduh dina ménu mimiti tanpa kedah mindahkeun beurit iraha waé pikeun mendakan aplikasi anu urang hoyong anggo.

Upami anjeun parantos nyetél ménu mimiti dina salinan Windows 10 anjeun, kamungkinan anjeun badé nganggo dina layar pinuh. Upami anjeun hoyong ménu awal Windows 10 pikeun dipajang dina layar lengkep, cukup nuturkeun léngkah anu diwincik di handap ieu.

Tembongkeun layar utama layar utama

  • Kami aksés ka Setélan Windows 10 Ngalangkungan pintasan keyboard Windows Key + io atanapi urang aksés ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Teras we sirah personalization
  • Dentro de personalization, urang giliran kana pilihan mimiti.
  • Tina pilihan anu béda anu dipidangkeun dina kolom di belah katuhu, urang kedah nyirian saklarna Tembongkeun bumi dina layar pinuh.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.