Kumaha cara muka file DSS dina Windows

file dss

Dinten ieu kami nyarioskeun kumaha urang tiasa muka file DSS, format anu henteu nyebar pisan tapi anjeun tiasa mendakanana langkung ti hiji kasempetan, utamina upami anjeun damel sareng file audio sacara sporadis atanapi rutin. Ekstensi .dss nangtung pikeun Digital Speech Standard (DSS) jeung teu kedah bingung sareng .dd format gambar.

Éta mangrupikeun format komprési audio proprietary anu dikembangkeun ku Olympus, Gunding sareng Philips sareng Ieu ilahar dianggo dina perékam digital pikeun nyimpen mémo sora, file dikte… Naha urang tiasa muka file ieu dina Windows? Sakumaha kuring sering nyarios, pikeun unggal masalah komputer, aya solusi dina bentuk aplikasi.

Janten format proprietary, éta teu cocog sareng pamuter Windows asli atanapi bahkan VLC anu kuat. Hal kahiji anu kedah urang lakukeun pikeun tiasa dianggo sareng format file ieu nyaéta unduh DSS Player Standard R2, a aplikasi haratis anu urang tiasa unduh tina ieu link.

Upami Windows masih henteu mikawanoh file na, urang kedah nempatkeun mouse dina aplikasi, pencét tombol katuhu sareng pilih Buka sareng pilih DSS Player Standard T2.

Aplikasi ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang ngaréproduksi file, tapi ogé nawiskeun kamungkinan pikeun kami ngarobah kana format MP3 atanapi ngamangpaatkeun fungsi Transkripsi kana Téks.

Si anjeun henteu hoyong masang aplikasi naon waé pikeun muka jinis-jinis file ieu, kusabab anjeun jarang ngagunakeunana, anjeun tiasa ngagunakeun wéb Panempo File DSS Online, halaman wéb anu tiasa kami unggah file dina format ieu sareng baranahan ngalangkungan wéb.

Ku cara kieu, urang bakal ngahindaran masang aplikasi khusus pikeun jenis file ieu, utamina upami urang hoyong ngajaga komputer urang bebas tina aplikasi anu boro-boro dianggo.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.