Kumaha mupus alat Bluetooth anu dipasangkeun sareng Windows 10

Windows Windows

Kaseueuran peralatan anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar laptop kalebet Bluetooth, jinis koneksi anu urang tiasa nambihan kana alat-alat anu sanés ngalangkungan port USB pikeun sababaraha euro. Hatur nuhun kana konéksi ieu, urang tiasa nyambungkeun mouse, keyboard atanapi headphone sacara nirkabel kana alat-alat urang.

Kaunggulan tina koneksi jenis ieu, kami moal mendakan aranjeunna dina tulisan ieu, sadayana terang aranjeunna. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun nunjukkeun anjeun kumaha urang tiasa ngaleungitkeun alat-alat Bluetooth anu aya hubunganana sareng alat-alat anu urang hoyong pupus, naha sabab éta parantos lirén damel atanapi kusabab kami ngagantikeunana.

Beda sareng akumulasi aplikasi anu henteu kami anggo dina komputer, jumlah alat anu aya hubunganana sareng sambungan Bluetooth kami henteu mangaruhan kinerja na, hiji-hijina gangguan nyaéta kabutuhan pikeun nganapigasi antar alat anu sanés anu urang pasikeun pikeun nyobaan ngarengsekeun masalah anu tiasa ditepikeun ka kami iraha waé.

Pikeun ngahindarkeun masalah ieu, ti mimiti dunya, di handap ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha kami tiasa ngaleungitkeun alat anu aya hubunganana sareng sambungan Bluetooth komputer Windows 10. Ngaleungitkeun jenis konéksi ieu ogé mangrupikeun jalan kaluar tina masalah operasi anu ditingalikeun na yén balik deui ka pertandingan éta bakal direngsekeun gancang.

Hapus alat-alat Bluetooth tina Windows 10

Hapus alat Bluetooth Windows 10

  • Kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan pintasan keyboard Tombol Windows + i. Kami ogé tiasa ngaksésna ngalangkungan ménu mimiti sareng ku ngaklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Salajengna, hayu urang Polandia Sistem> Alat-alat.
  • Dina kolom katuhu, sadaya elemen anu urang sambungkeun dina waktos éta ditingalikeun, ogé alat anu urang sambungkeun di tukang, boh ngalangkungan Bluetooth atanapi ngalangkungan sambungan fisik.
  • Pikeun mupus alat pasangan anu dimaksud, urang kedah pilih sareng pencét Cabut alat.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.