Kumaha mupus aplikasi dina Windows 10

Windows 10

Seueur pangguna anu peryogi langkung seueur tempat kanggo nyatana kanyataan anu eusian sareng henteu dieusian ku pidéo atanapi fotografi, boh pikeun hobi atanapi hobi urang, tapi pikeun kanyataan ngan ukur ngabuktikeun naon aplikasi anu dilakukeun ku aranjeunna.

Masang aplikasi naon waé dina komputer urang ngan ukur pikeun nguji naon anu dilakukeun sanajan urang teu ngagaduhan niat ngagunakeunana sacara teratur atanapi sporadis mangrupikeun hal anu paling parah anu tiasa urang laksanakeun dina komputer urang, kumargi dina jangka panjang urang ngalaman dua masalah.

Anu mimiti sareng pangutamana nyaéta komputer urang lirén jalan sapertos anu mimiti, janten langkung laun sareng laun. Ieu kusabab unggal aplikasi anu urang pasang dina komputer urang ngarobih pendaptaranana, janten unggal-unggal urang ngamimitian komputer, Windows kedah parios masing-masing rujukan dina pendaptaran pikeun aplikasi anu dipasang.

Masalah anu kadua nyaéta kurangna gudang. Gumantung kana jinis aplikasi anu urang pasang, rohangan panyimpenan tiasa dikirangan jauh. Ngagaduhan rohangan bébas dina komputer urang penting, henteu ngan ukur pikeun tiasa nyimpen inpormasi anu leres-leres urang butuhkeun, tapi ogé supados Windows tiasa dianggo leres.

ngahapus aplikasi dina Janda 10

Kumaha ngahapus aplikasi dina Windows 10

Ngahapus aplikasi sacara teratur mangrupikeun anu pangsaéna pikeun urang laksanakeun upami urang hoyong teras-terasan dianggo sapertos di awal.

  • Mimiti, urang buka pilihan konfigurasi Windows ngalangkungan pintasan keyboard Tombol Windows + i.
  • Teras, pencét dina Aplikasi> Aplikasi sareng Fitur.
  • Ayeuna urang buka ménu di belah katuhu sareng milari aplikasi anu ku kami hoyong dipiceun tina komputer urang.
  • Nalika ngaklik aplikasi anu urang hoyong pupus tina komputer urang, tombol na bakal ditingalikeun Cabut. Teras, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun ku sistem pikeun ngaleungitkeun tina komputer urang.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.