Kumaha mupus file anu kakonci dina Windows 10

file dihapus

Pasti langkung ti hiji pangguna Windows 10 hoyong ngahapus file sareng henteu tiasa kusabab pesen Windows 10 nyarios yén hiji atanapi langkung prosés sistem anu nganggo file. Éta mangrupikeun hal anu ngaganggu sareng ngaganggu, utamina upami urang kedah ngahapus seueur file. Pikeun méréskeun ieu, aya seueur trik sareng metode tapi kami bade nyaritakeun salah sahiji anu ngagaduhan persetujuan ti Microsoft nyalira, kalayan alat gratis ti Microsoft.Alat gratis ieu disebat ProcessExplorer sareng urang tiasa ngaliwat Halaman wéb Microsoft. Sakali kami parantos ngaunduh paket ieu, urang unzip sareng ngajalankeun file exe anu saluyu sareng platform kami. Upami urang gaduh versi 64-bit Windows 10 urang kedah milih procexp64.exe sareng upami urang teu gaduh vérsi éta, urang kedah nganggo file procexp.exe. Saatos ngaéksekusi alatna, jandéla ieu bakal muncul:

Jandéla ProcessesExplorer

Ayeuna urang angkat ka "File–> Show Details for All Processes", anu bakal nunjukkeun ka kami sadaya prosés anu lumangsung dina sistem operasi. Ayeuna urang angkat ka «Milarian–> Milarian gagang atanapi DLL». Jandéla leutik bakal muncul dimana urang tiasa ngalebetkeun file anu urang hoyong pupus.

Daptar prosés anu ngagunakeun file éta bakal muncul. Kami pencét katuhu dina prosés sareng milih pilihan "muka konci file". Ayeuna, Kami angkat kana panjelajah file dimana file anu kami hoyong pupus éta sareng kami ngahapus éta tanpa aya masalah.. Bisa jadi file ieu dianggo ku sababaraha prosés, dina kasus éta, urang kedah muka blokiran prosés anu ngagunakeun file hiji-hiji. Maka urang tiasa mupus file anu dikonci.

Upami urang gaduh seueur file anu kakonci, alternatif pikeun metode ieu nyaéta ngabalikan deui Windows 10 sareng saatos ngamimitian ngamimitian ngahapus file anu henteu dikonci. Upami file-file anu dikonci anu urang hoyong hapus kusabab sababaraha program anu ngagunakeunana, restart komputer tiasa gancang muka konci seueur prosés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.