Kumaha mupus file tina Windows upami ngalangkungan tempat sampah

Wadah runtah

Runtah sistem operasi naon waé, sakumaha urang terang dina Windows, mangrupikeun salah sahiji pamanggihan anu hadé pikeun umat manusa, sanés ngan ukur komputasi. Fungsi ieu ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngarékam file anu urang parantos tiasa dihapus ku teu dihaja tanpa kedah nangis nyaring.

Leres, salami urang henteu meresihan maniak sareng urang sok resep ningali sampah anu kosong pisan. Dina kasus ieu, kamungkinan kéngingkeun file pass, waktos ieu upami ku ngajerit di langit sareng anu kadua ku milari aplikasi pikeun ngémutan file anu dihapus.

Nanging, fitur anu saé ieu tiasa janten masalah luar angkasa dina komputer urang, utamina nalika urang biasana tiasa dianggo sareng file anu dikomprés. Upami urang damel sareng jinis file ieu, kamungkinan aya tungtungna urang bakal ngahiji sareng eusi arsip anu teu dibungkus sareng file anu aya dina éta.

Nalika mupus file anu ngandung kontén anu dikomprés, sakali kami parantos méréskeun zip (sigana mah sapertos basa létah tapi anjeun pasti ngartos kuring), dokumén ieu langsung ka tempat sampah, janten nalika milari file kanggo kapok, éta tiasa janten lieur milarian anu urang milari.

Ogé, upami ukuran file-file ieu ageung pisan, antukna waktos, komputer urang tiasa nunjukkeun tanda capé kusabab geus béak rohangan, upami urang teu netepkeun wates rohangan kana tempat sampah. Untungna, sadaya vérsi Windows ngamungkinkeun kami ngahapus eusi langsung tanpa ngalangkungan tempat sampah.

Hapus file dina Windows

Hapus file dina Windows

Prosés na sakumaha saderhana pencét konci Shift nalika mindahkeun file yén urang hoyong hapus kana tempat sampah. Upami urang ditingali, nalika mencét konci ieu nalika nyeret file, nempatkeunana dina tempat sampah bakalan nunjukkeun pesen Hapus.

Ieu hartosna éta urang moal tiasa mendakan aranjeunna dina tempat sampah, tapi urang badé ngaleungitkeun éta tina komputer urang, ku sabab éta, urang moal tiasa mendakanana deui kecuali urang nganggo parangkat lunak file recovery.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.