Kumaha cara miceun gambar latar tukang dina layar login dina Windows 10

Windows 10

Kami ampir dua bulan kalayan bantosan kontinyu, tips sareng tutorial kanggo tiasa ngarobih sistem Windows 10 sakumaha anu dipikahoyong. Sababaraha bantosan anu raoseun pikeun tiasa kéngingkeun vérsi Windows anyar ieu anu seueur urang sumping ti Windows 7 kalayan maksud ngendalikeunana dina sababaraha dinten, anu kajantenan biasana urang peryogi langkung seueur deui waktos diajar seluk beluk sareng sagala sudut sareng krannana.

Salah sahiji ciri éta, sareng éta bakal gancang pisan kana vérsi yén urang gaduh sagalana, nyaéta Windows 10 Insider ngawangun disebut 10547 anu ngamungkinkeun kamampuan nyabut gambar latar tukang dina layar login Windows 10. Salajengna kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngarobihna nalika anjeun ngagaduhan fitur khusus ieu dina Windows 10.

Kumaha cara miceun gambar latar dina layar login

  • Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta buka Setélan> Personalisasi> Layar konci

konfigurasi

  • Ayeuna urang kedah milarian pilihan dina layar konci anu bakal sapertos "Tembongkeun gambar latar dina login". Anjeun tiasa ningali éta dihandap tapi dina versi Inggris na.

Layar konci

  • Anjeun mareumanana sareng anjeun moal gaduh deui gambar éta anu nembongan dina login

Léngkah anu terakhir

Ayeuna anjeun bakal gaduh kelir datar salaku tukang unggal waktos anjeun lebet tina Windows 10 tibatan wallpaper teras-terasan anu anjeun anggo pikeun diaksés saprak anjeun masang Windows 10.

Kitu cenah, bakal langkung saé upami Microsoft nyanggakeun kustomisasi gambar éta sahingga urang tiasa milih anu dipikahoyong. Kami anggap yén moal lami pikeun ngaktipkeun pilihan ieu sareng nawiskeun kustomisasi langkung seueur pikeun pangguna anu pamustunganana ngeunaan naon.

Sadayana kabaruan éta bakal gancang sumping kana layar komputer anjeun gaduh kakuatan langkung seueur kana sagala rupa anu kajantenan di jerona.

Anjeun gaduh pituduh anu saé pikeun ngarobah tombol aksés gancang ti dieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.