Kumaha ngahapus OneDrive tina Windows 10 PC urang

OneDrive

Microsoft, sapertos kaseueuran perusahaan téknologi, gaduh jasa panyimpenan nyalira dina méga, jasa anu langkung saé dugi ka diluncurkeun. Dina raraga nyobian ngahontal saloba pangguna sabisa, Microsoft nawiskeun sababaraha cara pikeun ngalegaan rohangan bébas anu ditawarkeun ku perusahaan pikeun muka akun. Teu lila saatos, éta mimiti ngahijikeun kana Office 365 sahingga saha waé pangguna anu nganggo langganan tiasa ngaraosan rohangan anu teu aya watesna dina awan. Masalah pikeun Microsoft sumping nalika sababaraha pangguna nyalahgunakeun rohangan bébas éta anu kadang ngahontal dugi ka 70 TB (70.000GB).

Éta waktos éta Microsoft dihapus akun lengkep sareng mimiti ngirangan rohangan akun gratisna ku 5 GB anu hanjelu. Microsoft sareng OneDrive sumping sakedik sareng parantos aya seueur pangguna anu nganggo Dropbox sareng OneDrive, janten pangguna henteu merhatoskeun pisan kana OneDrive. Windows 10 nawiskeun kami sababaraha aplikasi anu dipasang sacara asli, sababaraha anu kami moal anggo dina kahirupan. Upami anjeun salah sahiji pangguna anu teu ngagaduhan akun OneDrive sareng hoyong nyegah Windows 10 teras-terasan naroskeun anjeun pikeun ngonpigurasikeunana, maka kami bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa nyingkahanana.

Cabut OneDrive tina Windows 10

hapus-oneedrive-windows-10

  • Mimiti urang buka pendaptaran Windows, ngetik Regedit dina kotak pamilarian Cortana.
  • Sakali kabuka urang kedah milarian HKEY_CLASSES_ROOT/CLSID/{018D5C66-4533-4307-9B53-224DE2ED1FE6} pikeun ieu kami bakal nganggo mesin pencari éditor upami urang henteu hoyong buka folder ku folder sareng nyandak salamina
  • Sakali dina folder éta, pencét dina System.IsPinnedToNameSpaceTree sareng urang ngarobih nilaina janten 0 (nol) teras pencét OKÉ.

Parobihan ayeuna tiasa diterapkeun, urang kedah ngahurungkeun deui PC urang pikeun mariksa kumaha pesen Windows 10 anu ngaleungit tina PC urang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.