Kumaha mupus sajarah di Microsoft Edge

Gambar Microsoft Edge

Peluncuran Windows 10 asalna tina tangan panyungsi anyar, Microsoft Edge, anu mana Microsoft hoyong jalma-jalma masihan peramban asli diwangun deui kana sistem, saatos édisi Internet Explorer anu diluncurkeun. Perusahaan nalika taun-taun samemehna. Hanjakalna, nalika Tepi pencét pasar, anjeunna tumaros satengahna.

Sareng kuring nyarios yén anjeunna parantos satengahna, kusabab dukungan pikeun panyuluhan teu dugi dugi sataun engké. Reureuh anu panjang ieu mangrupikeun pukulan anu parah pikeun ekspektasi Microsoft nganggo browser anu anyar sabab tingkat adopsi turun, sareng dugi ka ayeuna aranjeunna teras-terasan ngalakukeun éta. Tepi sanés browser anu goréngTapi jelas yén track record Microsoft sareng drudgery Google gaduh pangaruhna ka pangguna.

Microsoft Edge mangrupikeun peramban anu nawiskeun konsumsi sumberdaya anu pangsaéna, ku alesan éta sacara pribumi terpadu, janten pangguna kedah nyobian, kumargi dinten ieu nawiskeun kami fitur anu sami sareng Chrome atanapi Firefox tanpa kedah langkung jauh. Sanaos kitu jumlah ekstensi masih titik lemah na.

Upami anjeun pangguna satia satia sareng ti waktos ka waktos anjeun henteu hoyong ngantunkeun tilas tina pamilarian anu anjeun lakukeun atanapi halaman wéb anu anjeun parantos nganjang, maka kami bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa ngahapus sajarah ti Microsoft Edge.

  • Mimiti urang pencét dina tilu titik perenahna sacara horisontal anu masihan kami aksés kana setélan Tepi teras pencét kana Favorites.
  • Dina kolom kénca klik dina catetan sareng urang angkat ka kolom anu katuhu.
  • Di luhur, urang mendakan pilihan na Hapus sajarah. Pencét kana pilihan éta bakal nunjukkeun pilihan hapusan anu béda.
  • Opat pilihan anu ditandaan sacara standar aranjeunna adil sareng diperyogikeun henteu kéngingkeun tilas tilas dina komputer anu aya dina sajarah urang, janten urang ulah dugi ka handap sareng pencét dina Hapus.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.