Kumaha carana muterkeun PDF dina Windows tanpa masang aplikasi

PDF

Ampir dasawarsa, format PDF parantos janten format anu paling seueur dianggo nalika nyiptakeun dokumén pikeun bagikeun ngalangkungan internét. Format ieu, anu didamel ku Adobe, ngamungkinkeun urang pikeun énkripsi dokumén, ngajagi nganggo kecap konci ... éta mangrupikeun alat komunikasi anu utami pikeun administrasi umum ogé pikeun seueur perusahaan.

Nalika muka jenis dokumén ieu tina Windows PC, Microsoft ngamungkinkeun kami ngalakukeun éta tanpa kedah masang aplikasi naon waé, ti saprak Microsoft Edge, browser Windows 10 ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur mukakeunana, tapi ogé ngagaris garis téks, baca aranjeunna nyaring komo muterkeun halaman.

Hatur nuhun kana kasaluyuan Windows 10 kalayan format PDF, henteu kedah dipasang aplikasi pihak katilu pikeun dianggo sareng jinis file ieu. Salaku tambahan, asli, urang tiasa ogé simpen file dina format ieu, janten teu kedah masang aplikasi ti pihak katilu pikeun nyiptakeun file dina format ieu.

Para muterkeun PDF dina Windows 10 Urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

puteran pdf dina Windows 10

  • Mimiti, upami urang ngagaduhan aplikasi pikeun muka dokumén dina format PDF, hilap deui sareng buka file ku cara nempatkeun mouse dina file, pencét tombol katuhu sareng pilih Buka sareng Microsoft Edge.
  • Teras, urang ngalih ka halaman anu kami badé ngarobih orientasi teras pencét éta Tombol mouse katuhu.
  • Tungtungna, urang kedah pilih cara mana urang rék ngarobah halaman di mana urang mendakan diri ngalangkungan pilihan:
    • Puterkeun jarum jam.
    • Puterkeun jarum jam.

Sakali kami parantos ngarobih orientasi, urang buka menu pilihan luhur na pencét dina pilihan Simpen, diwakilan ku floppy disk (sakapeung aranjeunna kedah ngarobih perwakilan ikon ieu pikeun hal anu sanés ti taun 90an)


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.