Kumaha carana muterkeun téks dina PowerPoint

puteran powerpoint téks

Kami teraskeun sareng tutorial dasar pikeun nguntungkeun tina PowerPoint. Dinten ayeuna giliran giliran fungsi anu ngamungkinkeun urang ngarobah orientasi téks, supados henteu ditampilkeun sacara horisontal, tambahkeun dinamisme pikeun presentasi kami sareng, saliwatan, nyegah panarima tina bosen.

Hal kahiji anu kedah diémutan nyaéta hindarkeun téks téks anu panjang teuing, kumargi anjeun tiasa ngadorong anu nampi presentasi urang pikeun ngahindarkeun maca téks anu diputer, janten ngan ukur disarankan pikeun nganggo judulna atanapi nyorot daérah presentasi anu ngandung sababaraha kecap.

Sakali kami jelas ngeunaan naséhat ieu, urang bakal nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun muterkeun téks dina PowerPoint.

  • Sakali kami parantos muka slide di mana ayana téks anu urang hoyong puterkeun, urang pencét kana pilih éta.
  • Dina bagian luhur kotak dimana téks na, a jamparing panah anu ngajak urang muterkeun dokumén kana posisi anu dipikahoyong.
  • Urang kedah pencét kana panah éta sareng geser beurit sakedik dugi ka kami mendakan sudut anu leres anu urang hoyong téks pikeun ditingalikeun.

Ngaliwatan kotak ieu, urang moal tiasa ngagedéan ukuran téksna, kantun kotak dimana ayana. Upami urang badé ngagedean ukuran font, urang kedah ngalakukeun éta ngalangkungan pilihan pilihan Start tina pita dina bagian Font sareng ngagedékeun ukuran hurup dugi ka pas sareng naon anu urang pilari.

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.