Kumaha nunjukkeun file anu disumputkeun dina Windows 10

Windows 10

Windows 10 ngagaduhan seueur file sareng folder anu disumputkeun standar. Janten urang salaku pangguna moal tiasa ningali aranjeunna. Tapi, dina langkung ti hiji kasempetan urang peryogi aranjeunna supaya katingali. Utamana nalika ngonpigurasikeun sababaraha aspék dina komputer. Kabeneran, cara nyieun file anu disumputkeun ieu katingali henteu rumit teuing.

Di dieu urang nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun file anu disumputkeun lirén disumputkeun dina Windows 10. Hal anu bakal mangpaat pisan pikeun anjeun dina langkung ti hiji kasempetan. Janten saé kanggo terang dimana anjeun kedah milarian nalika diperyogikeun.

Penjelajah file Windows 10 nyalira masihan kami kamampuan ningali file anu disumputkeun. Janten mangrupikeun hal anu gampang pisan ditingali. Urang ngan saukur kedah muka jandela penjelajah. Di luhur, urang kedah kana ménu tampilan, sareng di dinya, tina pilihan anu kaluar, urang kedah ngeklik acara atanapi nyumputkeun unsur-unsur anu disumputkeun.

Tembongkeun barang-barang anu disumputkeun Windows 10

Ku cara kieu urang bakal tiasa tingali file sareng folder anu disumputkeun di lokasi anu tangtu. Cara pikeun mikawanoh aranjeunna saderhana pisan. Kusabab anu disumputkeun, aranjeunna bakal kaluar semi-transparan. Janten, ngabédakeun éta tina file normal moal aya biaya naon-naon.

Ieu mangrupakeun cara anu paling gampang pikeun ningali file anu disumputkeun dina Windows 10. Sanaos sanés ngan ukur hiji-hijina, sabab urang ogé tiasa nganggo sistem anu sanés, anu nyaéta ngagunakeun Control Panel. Dina hal ieu, jalur anu kedah dituturkeun nyaéta ieu: Penampilan sareng pilihan kustomisasi; Pilihan file explorer sareng akhirna urang lebetkeun Tampilkeun sadaya file sareng folder anu disumputkeun.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun rada béda, tapi hasilna sami dina hal ieu. Dina dua cara éta urang bakal tiasa tingali file anu disumputkeun dina folder dina Windows 10. Hal anu tiasa urang anggo nalika ngalaksanakeun konfigurasi anu tangtu dina sistem operasi.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.