Kumaha mintonkeun layar telepon Android dina Windows

layar android dina windows

Upami anjeun resep ngadamel tutorial, rekam gim gim anjeun atanapi ngan saukur hoyong aksés eusi alat Android anjeun dina layar komputer anjeun, solusi anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun téknologi nirkabel anu nawiskeun kami, dina hal ieu, Android.

Ngarobih tim kami dikelola ku Windows dina Chromecast Mangrupikeun prosés anu saderhana pisan upami urang nganggo aplikasi AirServer, aplikasi anu janten Chromecast anu bakal dipikater ku alat Android urang sareng bakal ngamungkinkeun urang mintonkeun layar dina komputer.

Nalika ditingal dina jandéla komputer, urang tiasa ngarekamna tanpa aya masalah, pikeun ngabagi tutorial atanapi kaulinan urang ngalangkungan YouTube atanapi bakti diri urang kana dunya video game streaming ngaliwatan Twitch.

AirPlay dina Windows
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha AirPlay di Windows 10

Kumaha jalanna AirServer

Operasi na Panyawat udara, aplikasi anu tiasa urang unduh ti Microsoft Store sareng cobian gratis salami 30 dinten, éta saderhana ngajalankeun aplikasi. Teu aya deui.

Teras, urang kedah ngaksés smartphone Android urang, ngaksés pusat kontrol teras pencét Layar kirim. Salajengna nami Windows urang bakal ditingalikeun. Ku ngaklik éta, AirServer otomatis bakal ngamimitian nunjukkeun ka kami eusi layar smartphone kami dina Windows.

Henteu ngan ukur pidéo na diséépkeun, tapi ogé, audio ogé dikirimkeun, janten, sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, éta cocog pikeun ngalirkeun kaulinan ngalangkungan internét atanapi ngarékam kaulinan urang.

Sakumaha seueur biaya AirServer

Urang tiasa nyobian AirServer gratis salami 30 dinten. Saatos waktos waktos éta, urang kedah ngalangkungan kotak sareng mayar 32,99 euro hargana + PPN. Urang tiasa nyarios yén aplikasina henteu saé murah, tapi upami urang tumut kana kualitas anu ditawarkeunana dibandingkeun sareng alternatip anu sanés, éta jelas ngimbangan parobihan, utamina upami urang hoyong nganggona pikeun kauntungan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.