Kumaha cara nempatkeun pidéo atanapi GIF salaku wallpaper dina Windows 10 gratis

Wallpaper pidéo

Nalika ngeunaan ngarobih sistem operasi Windows, éta menang sadidinten. Kusabab vérsi munggaran tina software Microsoft ieu, seueur anu parantos janten pangembang anu parantos nyiptakeun aplikasi eusian sababaraha lolongkrang dina sistem operasi ieu, kakurangan anu patali sareng éstétika utamina, kumargi tina segi fungsina, sakedik atanapi henteu tiasa leungit.

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun hoyong nambihan GIF atanapi video kana gambar latar desktop komputer anjeun. Windows, kanggo ayeuna, Éta ngan ukur ngamungkinkeun urang pikeun nambihan poto sanés pidéo. Nanging, upami urang milarian internét, urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun éta. Sadayana mayar.

Sadayana kecuali hiji. Kuring nyarios ngeunaan AutoWall. AutoWall, henteu sapertos sesa aplikasi anu mayar anu ngamungkinkeun urang pikeun nambihan GIFs atanapi pidéo salaku wallpaper, anu nawiskeun kami rupa-rupa pilihan sareng conto pikeun ngahias tim kamiDi AutoWall, sadayana kedah dilakukeun ku kami. Tapi tong hariwang, anjeun henteu kedah janten insinyur pikeun ngalakukeunana.

Wallpaper pidéo

AutoWall mangrupakeun aplikasi sakumaha saderhana épéktip. Sakali ngajalankeun aplikasi, urang kedah milih pidéo atanapi GIF anu mana anu badé diatur salaku wallpaper. Nalika ngeunaan ngagunakeun pidéo, henteu aya watesan sabab urang bahkan tiasa nganggo pidéo dina format MKV.

Sakali kami unduh sareng ngajalankeun aplikasina, éta henteu dipasang dina komputer (Éta dibabawa) janten urang kedah tumut kana akun sareng henteu ngahapus tina diréktori tempat nyimpenna, urang tiasa:

Tambahkeun GIF latar kanggo Windows 10

Pikeun nambihan latar tukang GIF, urang kedah pencét dina Néglasari sareng milih polder dimana ayana file teras pencét ngalamar.

Upami urang hoyong uih deui kana latar tukang layar sateuacana, urang kedah pencét kana tombol na Reset.

Tambahkeun pidéo latar dina Windows 10

Pikeun nambihan pidéo tukang, urang kedah pencét dina Néglasari sareng milih polder dimana ayana file teras pencét ngalamar.

Pikeun ngagunakeun wallpaper anu kami anggo deui, kami ngan ukur kedah mencét kana tombol na Reset.

Tambihkeun pidéo YouTube latar tukang nganggo atanapi henteu nganggo musik

Kanggo ngalakukeun éta, urang kedah nyalin alamat pidéo YouTube, nambihan dina tungtung alamat pidéo

? autoplay = 1 & loop = 1 & bisu = 1 & playlist = (VIDEO_ID)

Pikeun nambihan sora ngarobah nilai bisu (& bisu = 1) kana nol (& bisu = 0). Video_ID mangrupikeun kode tina pidéo anu ditampilkeun dina URL pidéo YouTube.

Misalna dina video https://youtu.be/feA64wXhbjo anu VIDEO_id IS feA64wXhbjo

Upami urang hoyong maénkeun video éta di tukang ku musik, URL na bakal (tanpa tanda hubung kahiji sareng terakhir)

-https://youtu.be/feA64wXhbjo?autoplay=1&loop=1&mute=0&playlist=(feA64wXhbjo)-

Tungtungna urang pencét on ngalamar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.