Kumaha cara nempatkeun wallpaper dina unggal layar ti Pembaruan Anniversary Windows 10

wallpaper

Dugi ka Pembaruan Anniversary Windows 10 urang ngagaduhan sakedik masalah pikeun urang anu ngagaduhan sistem multi-monitor atanapi multi-screen. Salah sahiji cara nempatkeun wallpaper nyaéta ngagunakeun paréntah dina pamilarian sahingga urang ngagaduhan pilihan pikeun milih wallpaper atanapi wallpaper pikeun masing-masing layar.

Ngalereskeun gancang ayeuna parantos diringankeun dina Anniversay Update di mana urang parantos ngagaduhan pilihan tina "Personalisasi" pikeun milih wallpaper anu dipikahoyong. Kusabab kitu kami badé ngadamel pituduh alit ku anjeun tiasa ngarobih unggal wallpaper dina masing-masing layar sistem multi-monitor dina Windows 10.

Kumaha cara nempatkeun wallpaper anu béda dina unggal layar sistem multi-monitor

  • Urang ngadamel klik katuhu dina rohangan bébas naon dina desktop
  • Tina ménu pop-up kami milih "Personalisasi"

Multiscreen

  • Ménu tina "Setting" kalayan tab "Latar"
  • Urang bakal ningali séri gambar dina bagian anu nyebatkeun «Pilih gambar»
  • Kami pencét katuhu dina salah sahiji na sareng ménu pop-up bakal muncul sareng tilu pilihan: Atur pikeun sadaya monitor, disetél pikeun monitor 1 sareng disetél pikeun monitor 2

monitor 1

  • Kami milih monitor anu dipikahoyong nempatkeun gambar éta sareng urang milih anu sanés kanggo anu salajengna
  • Urang bakal gaduh dua wallpaper anu béda pikeun masing-masing layar

Anjeun tiasa ogé unggah gambar anu anjeun badé gaduh wallpaper khusus. Anjeun milih «Browse» dina layar anu sami sareng unggah gambar anu anjeun pikahoyong teras pilih kalayan gampang.

Kaleresan nya éta ngeunaan waktos Microsoft bakal ngajalankeun pamutahiran sakedik ieu éta, pikeun urang anu ngagaduhan sistem multi-layar, ngaheéat kedah milari jalur anu béda nalika tiasa diaksés tina ménu konfigurasi ieu anu gampang diakses.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.