Kumaha ngabalikan deui, mareuman atanapi ngagantungkeun Windows ku jalan pintas keyboard

Windows 10

Sakali anjeun biasa kana jalan pintas keyboard, hésé pisan pikeun ngeureunkeunana, sabab éta nawiskeun kadatangan kami anu moal kami pendakan ku beurit sareng éta ogé, ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun produktivitas urang. Pikeun nunjukkeun tombol: upami urang marios téks sareng urang badé nyirian paragrap dina kandel, upami urang parantos milih téks, urang pencét Control + B.

Kami henteu kedah mindahkeun beurit deui ka luhur bilah pilihan pikeun milarian tombol kandel. Anu nyarios kandel, saurna Italic (I) atanapi format sanés. Nalika urang kedah ngantunkeun atanapi badé ngantep komputer kanggo waktos anu urang teu hoyong anu sanés gaduh aksés ka dinya, hal anu paling gancang nyaéta ngarobah statusna janten Suspension.

Kaayaan Gantung ngamungkinkeun urang pikeun gancang neraskeun padamelan urang, ti saprak aplikasi tetep kabuka, hal anu henteu kajantenan upami urang nutup sési, kumargi sadaya aplikasi ditutup atanapi upami urang mareuman komputer.

Trabasan kibor

Kumaha mareuman Windows nganggo jalan pintas keyboard

Sanaos leres yén pintasan keyboard ieu, aranjeunna henteu gampang ngapalkeun Ku meryogikeun kombinasi konci anu teu biasa, sakali urang ngapalkeun konci anu urang pilari (dina kasus khusus mah, ngagantungkeun pakakasna, gampang pikeun émut deui.

Para pareuman Windows ku jalan pintas keyboardatanapi urang kedah ngalaksanakeun léngkah ieu:

Pencét Windows Key + x, teras pencét tombol g sareng tungtungna a.

Kumaha kaluar tina Windows nganggo jalan pintas keyboard

Pencét Windows Key + x teras pencét tombol g sareng akhirna mah.

Kumaha cara ngagantungkeun Windows ku jalan pintas keyboard

Pencét Windows Key + x teras, pencét tombol g sareng akhirna s

Sakumaha urang tiasa tingali, pikeun ngakses pilihan ieu, urang kedah pencét kana hurup anu disorot tina menu anu ditampilkeun nalika mencét tombol kombinasi Windows + X. Upami tim kami nganggo basa inggris, urang kedah ningali kana hurup ngagaris anu ditampilkeun nalika mencét kombinasi tombol anu masihan kami aksés kana ménu éta.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Vincent Moreno cenahna

    Hanjakalna, mencét Windows Key + x + g + s henteu ngagantungkeun komputer, inpormasi na lepat.

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Kuring parantos ngarobih tulisan pikeun ngajelaskeun katerangan langkung jelas.
      Tingali sareng carioskeun.

      Salam.