Kumaha ngabersihan pendaptaran Windows 10

Windows 10

Kami nembe parantos ngajelaskeun ka anjeun naon éta sareng kagunaan éta pendaptaran Windows 10 gaduh. Kusabab kitu, urang terang yén urang kedah ulah aya teuing noél ngadaptar, kacuali urang terang sampurna naon anu urang laksanakeun, sabab tindakan naon dina éta seueur akibatna. Sanaos ti waktos ka waktos urang panginten hoyong ngabersihkeunana.

Dina hal ieu, Windows 10 henteu nyayogikeun kami alat khusus pikeun ieu, tapi aya sababaraha cara pikeun ngabersihan pendaptaran ieu dina sistem operasi. Kituna, di handap ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun sadaya cara pikeun ngahontal ieu, janten éta saderhana pikeun anjeun.

Naha disarankeun pikeun ngabersihan pendaptaran Windows 10?

Pendaptaran Windows

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, saranna ulah nyabak régistrasi Windows 10 teuing, Kusabab kamungkinan masalah anu ieu tiasa nyababkeun. Sanaos kamungkinan yén kalayan frekuensi anu pasti urang kedah ngalaksanakeun beberesih sareng ngajaga éta. Pikeun ieu, urang gaduh program anu bakal mangpaat pikeun urang dina prosés ieu. Anu bakal aranjeunna laksanakeun nyaéta ngaleungitkeun éntri anu diulang atanapi rusak, sanaos kami gaduh paréntah anu ngamungkinkeun anjeun ngalereskeun file sistem.

Ngabersihan pendaptaran sanés hartosna komputer bakal langkung parah. Masalahna nyaéta Windows 10 henteu ngagaduhan aplikasi pikeun ngabantosan kami dina prosés ieu. Nyatana, dina langkung ti hiji kasempetan aranjeunna ngalawan pangguna anu nganggo jinis program anu ngabantosan urang ngalakukeun ieu.

Tapi kanyataanna nyaéta urang gaduh seueur program anu ngabantosan kami dina prosés ieu. Janten urang bakal tiasa ngabersihkeun pendaptaran Windows 10. Kaputusan pikeun nyobaan éta milik anjeun, tapi kami nunjukkeun pilihan anu ayeuna urang sayogi, anu saé terang.

Sateuacan urang ngamimitian ngalakukeun salah sahiji ieu sareng nganggo salah sahiji program ieu, urang kedah ngalaksanakeun cadangan sistem operasi. Enggeus Kami parantos ngawartosan anjeun ngeunaan jinis-jinis anu aya sareng yén urang tiasa nganggo ayeuna. Ku cara kieu, naon waé anu kajadian, urang moal kaleungitan inpormasi dina sistem operasi, atanapi file naon waé.

Program pikeun ngabersihan pendaptaran Windows 10

Pendaptaran Windows

CCleaner

Éta panginten program anu paling dikenal pikeun jenis ieu, sareng seueur dianggo ku pangguna nganggo komputer Windows 10. Mangrupikeun program anu ngahasilkeun kontropérsi rada lami ku sababaraha waktos, tapi masih seueur pangguna. Salah sahiji fungsi anu ditawarkeun ka kami nyaéta tiasa ngabersihan pendaptaran, anu tepat anu dipikaresep ku kami dina hal ieu.

Ku cara kieu, urang bakal tiasa ngahapus entri anu rusak atanapi duplikat, anu ngan saukur nyandak rohangan sareng tiasa nyababkeun masalah dina ngoperasikeun program dina komputer. Mangrupikeun program anu saé anu gampang dianggo, ngagaduhan seueur fungsi sareng tiasa ngabantosan urang dina sababaraha waktos. Anjeun tiasa ngaunduh langsung link ieu.

Gampang Cleaner

Salah sahiji program anu paling terkenal pikeun ngabersihan pendaptaran Windows 10. Éta hususna populér ku pangguna berkat desain saderhana na, anu ngajadikeun éta gampang pisan dianggo. Sangkan urang bakal tiasa ngalaksanakeun prosés beberesih ieu ku cara anu leres-leres raoseun dina komputer urang.

Sanaos desain na saderhana, teu acan mekar mangtaun-taun, kumargi éta sami sareng Windows 98, anu pikeun sababaraha pangguna henteu idéal, tapi henteu nampilkeun masalah dina operasina. Basajan, langsung sareng épéktip. Di sagigireun gratis 100%. Urang tiasa ngaunduh link ieu.

Perbaikan Pendaptaran Glarysoft

Program ieu dirancang pikeun ngalaksanakeun scan scan tina pendaptaran Windows 10. Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngadeteksi naon anu salahna, atanapi upami aya entri anu korup atanapi berulang, anu anjeun bakal pupus. Henteu ngan ukur didaptarkeun pikeun meresihan, tapi ogé ngusahakeun ngabantosan urang ngaoptimalkeunana.

Mangrupikeun program kualitas anu tiasa urang unduh gratis dina sistem operasi. Sayogi dina tautan ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.