Kumaha ngaganti kecap dina Word

ngaganti kecap Kecap

Nalika marios dokumén, gumantung kana panjangna, pancénna tiasa janten langkung atanapi kirang rumit upami urang parantos mutuskeun ngaganti hiji kecap kana kecap anu sanés, naha kusabab salah éja, ngagaduhan éja éjahan atanapi alesan sanéso.

Kecap ngamungkinkeun urang pikeun milarian sareng ngagentos kecap ku cara anu raoseun pisan sareng saderhana, sabab sacara otomatis jaga milari kecap-kecapna (éta nampi ngabédakeun antawis luhur sareng handap). Fungsi ieu ngamungkinkeun urang ngarobihna hiji-hiji atanapi sadaya kecap babarengan tanpa pangawasan urang.

ngaganti kecap Kecap

Fungsi Ganti anu ditawarkeun ku Word nyaéta dina pita Start, pas di tungtungna. Nalika ngaklik pilihan ieu, gambar anu ngadaptarkeun tulisan ieu ditampilkeun. Upami urang hoyong aksés sadaya pilihan anu ditawarkeun ku fungsi ieu, urang kedah pencét dina tombol Langkung.

Ku ngaklik tombol ieu, urang bakal tiasa netepkeun naha urang hoyong hurup ageung sareng leutik cocog, ngan ukur kecap lengkep, sadaya bentuk kecap ... ku cara kieu urang tiasa heureut milarian sareng ngagentos kecap sabisa-bisa.

Pikeun milari kecap-kecap pikeun engké ngagantikeunana, urang kedah nyerat dina kotak neangan kecap-kecap anu kedah dipilari (patut tina kaleuleuwihan) sareng dina kotak Ngaganti ku kecap-kecap anu urang hoyong gentos ku anu parantos dipilari.

Di handapeun, urang tiasa ningalikeun tombol na ngagentosngaganti sadayana, ngamungkinkeun urang pikeun sacara otomatis ngagentos sadaya kecap tanpa pengawasan urang.

Pilihan ieu paling henteu disarankan pikeun marios sadaya parobihan anu dilakukeun dina dokumén. Upami urang hoyong marios sadaya parobihan anu parantos dilakukeun dina dokumén, urang tiasa ngamangpaatkeun kendali parobihan anu ditawarkeun ku Word, nyaéta fungsi anu sayogi dina pita Ulasan liwat tombol Ngarobih kontrol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.