Kumaha carana nganggo kaméra Nikon salaku Webcam

Kaméra Nikon salaku Webcam

Mangtaun-taun, mésér Webcam atanapi Webcam henteu raoseun, kumargi seuseueurna laptop nawiskeun anu terpadu, sanaos kualitas anu ditawarkeunna ku urang tiasa dikaluarkeun. Tapi ku pandemi anu disababkeun ku coronavirus, kaayaan barobah sareng paménta pikeun wéb naék.

Masalahna nyaéta sabab aya seueur paménta, hargana ningkat sanaos kanyataanna sababaraha modél aranjeunna henteu nawiskeun minimal kualitas sareng éta langkung nguntungkeun anggo smartphone anjeun salaku webcam. Pilihan séjén, upami urang gaduh kaméra Nikon anu cukup modéren, nyaéta ngagunakeunana salaku webcam.

Nikon sanés hiji-hijina pabrikan anu ogé nawiskeun kamungkinan nganggo kaméra poto salaku webcam. Fuji, OlympusGoPro y Canon, aranjeunna nawiskeun kami kamungkinan anu sami. Kaméra anu cocog sareng software ieu pikeun ngarobah kaméra poto Nikon kana kaméra wéb nyaéta:

  • Ti 7
  • Ti 6
  • Ti 5
  • Ti 50
  • D6
  • D850
  • D780
  • D500
  • D7500
  • D5600

Parangkat lunak pikeun ngarobah kaméra Nikon kami kana Webcam urang tiasa ngundeur ti link ieu, parangkat lunak anu, numutkeun catetan pelepasan, peryogi Windows 10 dina versi Home, Pro atanapi Enterprise na ngan cocog sareng versi 64-bit.

Sanaos henteu ditangtoskeun, kamungkinan ogé cocog sareng vérsi Windows anu langkung lami, kumargi alat minimum kanggo tiasa masang nyaéta Intel Celeron, Pentium 4 atanapi Intel Core 2 Duo.

Sakali kami parantos masang software dina komputer, urang kedah sambungkeun kaméra ngalangkungan USB kana PC sareng hurungkeun deui. Teras, urang muka aplikasi Nikon teras pencét dina tab Webcam Utility.

Tungtungna, urang kedah angkat ka aplikasi anu ku kami hoyong nganggo kaméra Nikon salaku Webcam sareng pilih dina pilihan setting aplikasi. Saatos konperénsi pidéo réngsé, urang kedah émut pikeun nganonaktipkeun modeu Webcam.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.