Kumaha cara ngagunakeun saringan warna dina Windows 10 pikeun jalma buta warna

Windows 10

Sadaya sistem operasi nyayogikeun pikeun pangguna sababaraha sét setélan anu ngamungkinkeun jalma cacat paningal, adaptasi salinan Windows anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun gampang berinteraksi sareng komputer. Windows 10 nawiskeun kami seueur pilihan dina hal ieu.

Dina pilihan Windows 10 Aksesibilitas, Microsoft nawiskeun seueur pilihan, pilihan kaasup Visi, Dédéngéan sareng Interaksi. Masing-masing bagian ieu ngagaduhan bagian anu béda. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun bagian Saringan Warna anu sayogi dina bagian Visi.

Dina bagian Visi, Microsoft nawiskeun ka kami setélan anu béda-béda, diantara anu kami mendakan Tampilan, Ukuran Cursor sareng Pointer, Lupta, Saringan Warna, Kontras Tinggi, sareng Narator. Kami parantos nyarioskeun sababaraha hal ieu sateuacanna dina Windows News, tapi dugi ka ayeuna, kami henteu nyarioskeun saringan warna, saringan warna anu ngamungkinkeun jalma buta warna ngarobih warna anu ditampilkeun dina layar.

Pikeun ngaksés kana Saringan Warna, urang kedah ngalakukeun léngkah ieu:

  • Mimiti, urang kedah aksés kana pilihan tina Setelan Windows 10, ngalangkungan tombol pintas tombol Windows + i. Atanapi, urang tiasa ngalaksanakeunana ngalangkungan tombol start sareng ngeklik roda roda anu aya di luhur tombol kanggo mareuman komputer.
  • Teras, pencét dina Aksésibilitas.
  • Dina kolom katuhu, di jero bagian pintonan, pencét dina Saringan warna

Windows 10 nyayogikeun pikeun ngabobodo jalma buta tilu saringan anu tiasa aranjeunna pilih pikeun langkung gampang pikeun aranjeunna pikeun mikawanoh warna.

  • Beureum sareng héjo (héjo lemes, deuteranopia)
  • Beureum sareng héjo (beureum lemes, protanopia)
  • Biru-konéng (tritanopia)

Pikeun ningali aranjeunna épék saringan, Idéal pikeun muka gambar pikeun ningali kumaha parobihanana mangaruhan warna anu ditampilkeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.