Kumaha cara ngagunakeun WhatsApp dina komputer anjeun

WhatsApp

WhatsApp mangrupikeun aplikasi paling populér di pasar pikeun smartphone. Sanaos aya seueur pangguna anu hoyong tiasa nganggo dina komputer Windows na. Ieu mangrupikeun hal anu parantos dipikaterang lami sareng seueur pangguna nyobian gaduh pérsi aplikasi populér di jerona. Kabeneran, perusahaan éta sorangan mutuskeun pikeun ngaluncurkeun vérsi nyalira pikeun komputer.

Éta ngeunaan Wéb WhatsApp, versi desktop tina aplikasi olahtalatah anu raoseun pisan dianggo. Ku cara kieu, tina komputer urang bakal tiasa nganggo aplikasi kalayan normalitas total, sareng akun urang sareng tiasa ngirim pesen ku cara anu sami dugi ka ayeuna dina telepon.

Aplikasi na mangrupikeun vérsi wéb, anu ku éta urang aksés tina pangotéktak komputer urang. Éta disingkronkeun sareng akun urang sepanjang waktos. Sanaos upami urang hoyong pesen anu kami kirimkeun dina vérsi wéb tina aplikasi pikeun ditampilkeun dina smartphone, urang kedah gaduh telepon anu nyambung kana Internét sepanjang waktos. Upami ieu kajantenan, urang moal ngagaduhan masalah.

Kumaha carana ngakses WhatsApp Wéb

Web WhatsApp

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta lebetkeun halaman wéb anu parantos didamel ku perusahaan pikeun vérsi ieu. Anjeun tiasa ngaksésna link ieu. Dina wéb anjeun bakal tiasa ningali yén aya téks anu ngajelaskeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaksés vérsi ieu. Sababaraha léngkah anu urang kedah laksanakeun dina WhatsApp dina smartphone heula. Aranjeunna henteu rumit pisan.

Urang kedah muka aplikasi dina telepon teras pencét dina tilu titik vertikal di beulah katuhu luhur layar. Ieu sababaraha pilihan. Salah sahiji pilihan anu urang tingali nyaéta Wéb WhatsApp, anu urang kedah diklik. Teras kaméra teleponna dibuka. Kalayan éta urang kedah nunjuk kana kode QR anu nembongan dina vérsi wéb aplikasi, dina halaman éta anu kami buka dina panyungsi.

Anjeun kedah ngagaduhan kode QR ieu dina kotak kaméra. Nalika ieu kajantenan, aplikasi sacara otomatis bakal ngadeteksi na, janten akun pangguna bakal disingkronkeun. Ku alatan éta, dina sababaraha detik anjeun bakal ngagaduhan aksés kana vérsi WhatsApp tina wéb. Sadaya paguneman bakal kaluar dina layar.

Kumaha ngagunakeun WhatsApp Wéb

Web WhatsApp

Bagéan ieu henteu ngagaduhan teuing misteri, saleresna, sabab éta operasi anu sami anu urang parantos terang kana aplikasi. Kituna, urang tiasa ngirim pesen ka kontak urang, urang tiasa ningali sadaya paguneman anu aya di jerona. Salaku tambahan, urang tiasa ngirim poto, pidéo, catetan audio, GIF atanapi stiker dina cara anu sami dina aplikasi dina smartphone. Janten panggunaan utama henteu bakal robih iraha waé.

Aspék anu penting pikeun dipikanyaho nyaéta yén dina Wéb WhatsApp sési tetep kabuka. Maka, upami anjeun nutup tab dina pangotéktak, nalika anjeun muka deui wéb, anjeun bakal balik deui kana akun anjeun sakumaha biasana. Dina halaman halaman wéb, sateuacan anjeun lebet, anjeun tiasa kamungkinan henteu teras lebet dina kode QR. Ieu hal anu masing-masing pangguna kedahna resep. Janten anjeun tiasa milih pilihan anu anjeun pikahoyong.

Tapi sepanjang waktos anjeun bakal tiasa nganggo WhatsApp Wéb dina cara anu sami sareng dina telepon. Pesen anu anjeun kirimkeun ku telepon ogé bakal ditingalikeun dina vérsi wéb na. Ku alatan éta, anjeun moal kaleungitan pesen nalika anjeun nganggo aplikasi dina komputer. Sakumaha anjeun tiasa tingali, panggunaan éta leres-leres saderhana sareng seueur kamungkinan pikeun pangguna. Kumaha saur anjeun ngeunaan vérsi aplikasi ieu anu populér? Naha anjeun kantos nganggo?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.