Kumaha ngahapus akun pangguna dina Windows 10

Akun Pamaké

Nalika komputer dianggo ku sababaraha jalma di tempat damel anu sami di bumi, anu pangsaéna pikeun urang tiasa ngadamel rekening pangguna anu béda, akun pangguna anu ngamungkinkeun urang pikeun misahkeun sadaya file anu masing-masing didamel ku pangguna. Salaku tambahan, upami urang ngagaduhan murangkalih di bumi, pilihan ieu ngamungkinkeun urang netepkeun watesan aksés sareng administrasi alat-alat éta.

Sakali urang ngamimitian alat-alatna, urang kedah milih akun pangguna anu ku kami hoyong dianggo pakakasna. Rekening pangguna ogé ngamungkinkeun kami pikeun nyiptakeun akun pikeun ngan masang aplikasi anu urang hoyong uji sareng kami henteu hoyong sayogi pikeun sadaya pangguna komputer, ku cara ieu, nalika mupus akun pangguna, sadaya tilas anu ditingali aplikasi dina komputer dipiceun tina komputer.

Hapus akun pangguna dina Windows 10

Beda sareng anu diarepkeun, pikeun ngahapus akun pangguna, urang kedah aksés kana panel kontrol Windows anu klasik, kusabab pilihan ieu henteu sayogi ngalangkungan opsi konfigurasi Windows. Pikeun mupus talang pangguna dina Windows 10 urang kedah nuturkeun léngkah ieu:

Hapus akun pangguna dina Windows 10

  • Mimiti, urang angkat ka kotak search sareng jinis Cortana Panél Kontrol.
  • Sakali dina Control Panel, pencét Rekening pangguna.
  • Salajengna, dina kolom katuhu, pencét dina Cabut rekening pangguna.
  • Teras, sadaya akun pangguna anu parantos kami damel dina komputer bakal ditayangkeun. Catetan. Kami moal tiasa ngahapus akun pangguna anu parantos kami lebet.

Hapus akun pangguna dina Windows 10

  • Pikeun mupus akun pangguna, kami ngan ukur kedah klik kana akun anu dimaksud pikeun nembongkeun pilihan anu béda anu ditawarkeun ku Windows anu aya hubunganana sareng akun éta.
  • Upami urang hoyong ngahapus akun pangguna, kami ngan ukur kedah mencét Hapus akun pangguna.

  • Dina jandéla salajengna, urang kedah milih upami urang hoyong tetep file tina akun pangguna anu urang hoyong pupus atanapi upami urang hoyong ngaleupaskeun aranjeunna lengkep ti tim kami.

Prosés ieu tiasa nyandak waktos langkung atanapi kirang gumantung kana rohangan anu anjeun cicing dina komputer kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.