Kumaha ngahapus kaulinan tina Epic Games Store

Unduh Epic Games Store

Toko gim dina format digital janten, sacara praktis, hiji-hijina cara pikeun mésér kaulinan, sanaos urang tiasa mésér édisi fisik, sanaos judul anu éksklusif pisan anu sumping kalayan sajumlah tambahan merchandising sareng éta aranjeunna ngagaduhan harga langkung luhur tibatan format digital.

Nalika toko permainan ieu henteu aya, pikeun mupus hiji kaulinan urang ngan ukur kedah nganjang kana pilihan kaulinan sareng pencét dina ikon uninstall. Upami ieu henteu kapendak, urang tiasa aksés kana Pilihan konfigurasi Windows sareng uninstall langsung.

Nalika ngeunaan ngahapus salah sahiji kaulinan anu parantos kami mésér dina jinis platform ieu, kami henteu ngagaduhan pilihan tapi nganggo aplikasi anu parantos dipasang. Sanaos leres kadang, ieu sayogi aya dina bagian Aplikasi kanggo tiasa ngaleungitkeunana, nalika ngalakukeun éta, teras-terasan bakal alihan kami kana aplikasi anu saluyu, ti mana urang kedah ngalaksanakeun prosésna.

Kumaha cara miceun kaulinan tina Epic Games Store

Hapuskeun kaulinan tina Epic Games Store

Sababaraha dinten ka pengker, kuring nunjukkeun kumaha urang tiasa ngahapus kaulinan tina Steam. Ayeuna giliran Epic Games Store. Beda sareng kaulinan Steam, anu di Epic Games Store henteu dipendakan dina bagian aplikasi tina pilihan konfigurasi, janten urang kedah ngalaksanakeun prosés ieu langsung tina aplikasi éta sorangan.

  • Sakali kami parantos muka aplikasi, urang angkat ka perpustakaan.
  • Judul munggaran anu dipidangkeun nyaéta anu parantos kami pasang. Pikeun mupus salah sahiji judul ieu, urang kedah pencét kana tilu titik anu aya saatos nami judulna.
  • Diantara pilihan anu ditampilkeun, urang kedah milih Pupus.

Prosés ieu bakal lepas tina sababaraha detik kana sababaraha jam gumantung kana jinis hard drive urang. Upami éta mangrupikeun SSD, prosés na bakal nyandak sababaraha detik, sedengkeun upami éta hard drive mékanis, éta bakal nyandak sababaraha menit gumantung kana ukuran gimna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Johnny cenahna

    Léngkah-léngkahna nyaéta pikeun "UNINSTALL" sanés pikeun "HAPUS".
    Kuring hoyong mupus permanén pikeun perpustakaan ti perpustakaan kuring (anu teu aya deui di perpustakaan kuring), nalika kuring dicopot, éta ngan ukur badé siap diputer tapi henteu dihapus, masih aya.

    1.    Ignatius Lopez cenahna

      Anjeun teu tiasa miceun kaulinan tina daptar kaulinan anu anjeun mésér ti Epic Games (sapertos dina platform anu sanés) kecuali upami anjeun nyungkeun artos kanggo kaulinan sareng teraskeun deui.

      Hapunten abdi henteu tiasa ngabantosan anjeun.

      Salam.

      1.    Fernando cenahna

        Dina STEAM anjeun tiasa ngahapus kaulinan naon waé sareng éta henteu muncul deui. Teu perlu menta ngabalikeun duit.