Kumaha ngahapus kaulinan tina Uplay

Uplay

Kami teras-terasan nyarioskeun tentang toko kaulinan vidéo sareng kumaha ngahapus sababaraha judul anu kami tiasa pasang dina komputer urang tina aplikasi digital ieu. Sateuacanna, kami parantos ngawartosan anjeun kumaha ngahapus kaulinan tina Steam jeung Epik Kaulinan Store. Dinten ayeuna giliran Uplay.

Uplay mangrupikeun toko gim digital dimana urang tiasa mendakan sadayana judul Ubisoft, judul sapertos Far Cry, Assansin's Creed, Watch Dos, Tom Clancy Rainbow Genep diantarana. Saperti sésana toko digital, prosés mupus hiji kaulinan henteu sami sareng uninstall aplikasi dina Windows 10.

Sapertos Kaulinan Uap sareng Epik, Uplay mangrupikeun peluncur gim, peluncur anu urang kedah nganggo enya atanapi enya pikeun tiasa ngaraoskeun gim anu parantos kami mésér sareng dipasang dina platform ieu, janten nalika nyabut éta tina hard drive urang, urang ogé kedah nganggo aplikasi éta.

Upami hoyong terang kumaha ngahapus kaulinan Uplay, maka kami nunjukkeun anjeun nuturkeun:

Ngaleungitkeun kaulinan Uplay

  • Sakali kami parantos muka aplikasi Uplay, urang angkat ka taman pustaka. Dina bagian ieu, anjeun bakal mendakan sadaya gim anu parantos kami mésér.
  • Teras, urang angkat ka pilihan tina kaulinan anu parantos kami pasang dina Tombol mouse katuhu sareng yén kami hoyong ngaleungitkeun ti tim kami.
  • Pikeun ngaleungitkeun pertandingan ti tim kami, urang kedah pilih pilihan Uninstall. Teras pesen konfirmasi bakal ditingalikeun.

Sabaraha lami deui pikeun kaulinan uninstall éta bakal gumantung kana rohangan tempatna dina hard drive urang sareng jinis hard disk anu parantos dipasang dina alat-alat urang. Upami éta mangrupikeun SSD, waktosna ngan ukur sababaraha detik, sedengkeun upami éta HDD, waktos mupus tiasa sababaraha menit.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.